23 aug. 2023 | 16:43

Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin: „Durerea s-a agravat!”

Monden
Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin:
Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin

Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin. De luni bune, fosta iubită a lui George Burcea se confruntă cu unele probleme de sănătate, pe care a încercat, inițial, să le ignore. În condițiile în care durerea a început să îi afecteze activitatea, a apelat la ajutorul lui Tuncay Ozturk.

Viviana Sposub a ajuns pe mâinile lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Viviana Sposub a trecut prin momente foarte grele în ultimele luni. Pe lângă despărțirea de George Burcea – bărbatul alături de care mulți credeau că va ajunge în fața altarului – a dus pe picioare și o problemă de sănătate ce s-a tot agravat.

Pentru că durerea devenise din ce în ce mai greu de suportat și ignorat, bruneta a apelat la ajutorul unui specialist, alegând clinica lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Vedeta a dezvăluit că a început deja tratamentul și că simptomele s-au ameliorat chiar după prima ședință.

„Știți vorba aceea „mă doare-n cot”? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept…Am venit la clinică pentru că nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere. Dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine.

Vă spun din tot sufletul, nu lăsați nicio problemă nerezolvată, chiar dacă e o durere în cot…sau în genunchi”, a dezvăluit Vivana Sposub, pe o platformă de social media.

Te-ar putea interesa și: Cu ce bărbat misterios s-a pozat Viviana Sposub, la nicio o lună de când s-a despărțit de George Burcea. Legătura sa cu Antonia

Viviana Sposub a ajuns pe mâinile fostului soț al Andreei Marin Durerea s-a agravat!

„Durerea s-a agravat”

Vedeta a publicat apoi mai multe imagini din timpul tratamentului, explicând mai bine evoluția problemei cu care se confruntă de câteva luni și exprimându-și optimismul cu privire la recuperare, semn că are mare încredere în specialiștii de la clinica fostului soț al Andreei Marin.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!”, a adăugat bruneta.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a ales de Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin. Unde a dispărut şi cu ce se ocupă acum

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Comoara sesizată de americani în România. Ar putea răsturna toate ierarhiile
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro