Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi
Viviana Sposub si George Burcea s-au impacat. Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Vestea despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub a șocat pe toată lumea. Deși cei doi păreau un cuplu de milioane, și-au surprins admiratorii cu anunțul că nu mai sunt împreună. Viviana a și luat repede măsuri, ștergând toate pozele cu iubitul ei de pe rețelele de socializare. Însă, recent, lucrurile dintre ei au luat o mare întorsătură! Gestul care i-a dat de gol pe George și Vivi.

Viviana Sposub și George Burcea și-au mai dat o șansă?

De curând, fostul soț al Andreei Bălan a postat câteva poze în care apare și Viviana Sposub, ultima sa iubită. George Burcea și frumoasa moldoveancă nu mai erau iubiți, dar ultimele imagini contrazic acest lucru.

Pe contul de Instagram al actorului, în niște poze de la o petrecere care a avut loc într-un club din Capitală apare nimeni alta decât Vivi. Aceasta ar putea fi un semn că cei doi sunt din nou împreună.

Cele două vedete au fost împreună la petrecerea respectivă. Chiar din mijlocul distracției, George Burcea a postat o fotografie în care își ține în brațe iubita. Totuși, postarea nu a fost distribuită și pe contul oficial al Vivianei, semn că tinerei nu i-a trecut chiar de tot supărarea care a determinat-o să șteargă toate pozele cu George din mediul online.

Mai multe voci spun că motivul despărțirii dintre George și Vivi ar fi fost neseriozitatea actorului. Acesta ar fi mers la party doar cu băieții.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit.”, a dezvăluit recent un apropiat al cuplului pentru Playtech-Impact.

Actorul încă păstrează pozele cu Vivi

Viviana a șters toate pozele cu George Burcea din telefon. Nu același lucru a făcut și actorul. Acesta încă păstrează fotografiile cu cea de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la emisiunea „Ferma”, de la PRO TV, semn că încă mai speră ca vedeta să se întoarcă la el.

În urmă cu doar două săptămâni, George a comentat la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram, spre surprinderea fanilor, care nu mai știu ce să creadă:

„Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta?”, iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!.