Viviana Sposub, reacție neașteptată la ‘Bravo, ai stil’: ‘Victor Slav s-a jucat cu sufletul meu’

Viviana Sposub, reacție neașteptată la ‘Bravo, ai stil’: ‘Victor Slav s-a jucat cu sufletul meu’
Viviana Sposub, reactie neașteptat la Bravo, ai stil Victor Slav s-a jucat cu sufletul meu

Viviana Sposub a fost luată total prin surprindere la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde concurează pentru titlul de cea mai stilată vedetă a României. Frumoasa brunetă se simte tot mai presată să demonstreze că și-a îmbunătățit stilul vestimentar. Ce a putut să pățească concurenta recent într-una dintre edițiile concursului de modă de la Kanal D. Victor Slav este implicat.

Concurentele rămase, tot mai aproape de Marea Finală de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Mai sunt doar câteva emisiuni până la Marea Finală a competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”. Rivalitatea dintre concurente este la cote maxime și fiecare vedetă vrea să impresioneze juriul pentru a câștiga trofeul mult tâvnit. Sezonul șapte al concursului este pe ultima sută de metri, iar fanele sunt nerăbdătoare să afle cine va fi cea mai stilată femeie din showbiz.

În puținul timp rămas, concurentele resimt din plin emoțiile și tensiunea. Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub au recunoscut că sunt cu nervii întinși la maximum, în ultima perioadă, pentru că fiecare încearcă să combine cât mai bine piesele vestimentare, astfel încât să fie desemnată câștigătoarea acestui sezon.

Vedetele sunt stresate și emoționante

Vedetele show-ului vestimentar resimt o presiune imensă înainte de Marea Finală. Nu doar că sunt stresate din cauza alegerii ținutelor perfecte, ci trebuie să facă față și emoțiilor uriașe.

În cadrul testimonialelor, Raluca Dumitru a dezvăluit că, deși ei îi place foarte mult felul cum se îmbracă în concurs, tot nu se simte sigură pe ea, deoarece votul juriului contează cel mai mult.

„Să pun sincer, nu sunt sigură pe nicio ținută pe care o am, chiar dacă ma simt bine și îmi place”, a mărturisit concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

Cursa pentru marele premiu este foarte strânsă

Nici pentru rivala ei, Viviana Sposub, lucrurile nu sunt roz. Moldoveanca consideră că cei trei jurați sunt prea exigenți cu ele.

„Acum, radarul juraților piuie de fiecare dată când trecem pe sub el. Am observat că sunt din ce în ce mai exigenți, pentru că am rămas din ce în ce mai puține”, a declarat iubita lui George Burcea.

Victor Slav, lovitură pentru Ruxi

Pe de altă parte, Ruxi se bucură de tot sprijinul telespectatorilor, fiind desemnată favorita lor. Vedeta nu iartă prestația proastă a unora dintre colegele sale, afirmând că au ținute foarte slabe și nu au evoluat deloc.

„90% dintre styling-urile astea, din punctul meu de vedere, nu sunt de momentul acesta al competiției, sunt de prima lună. Singura care mi s-a părut că se ridică la un nivel mai mare a fost ținuta Ralucăi, care a fost mai elegantă și mai muncită. Mi-a plăcut și ținuta Bellei”, a explicat Ruxi.

Viviana Sposub a avut o reacție neașteptată

Concurenta spune că era aproape convinsă că Victor Slav îi va da ei punctele, pentru că, din descrierile făcute de el, părea că face referire la ea. Cea care a primit punctele a fost Viviana Sposub.

„Mi-a picat fața, nu pentru că n-ar fi meritat Ruxi, dar din descrierea lui Victor mi s-a părut că e vorba despre mine, dar Victor s-a jucat cu mine, cu sufletul meu”, a afirmat bruneta.

Marea Finală „Bravo, ai stil ! Celebrities” va avea loc sâmbătă, 5 februarie. Câștigătoarea concursului de fashion va câștiga un premiu de 100.000 de lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI