Ce a descoperit Viviana Sposub în timpul participării la „Bravo, ai stil!” I-a dat de gândit

Ce a descoperit Viviana Sposub în timpul participării la „Bravo, ai stil!” I-a dat de gândit
Viviana Sposub, dezvăluiri despre competiția de la Kanal D

Viviana Sposub a reușit să câștige inimile telespectatorilor la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta se bucură de foarte mulți fani și susține că participarea la emisiune a făcut-o să recurgă la câteva schimbări. Iubita lui George Burcea a explicat că a trecut printr-o transformare uluitoare.

Ce a spus Viviana Sposub despre „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub este mulțumită pentru faptul că a acceptat provocarea de a participa în competiția destinată stilului. Aceasta a mărturisit că stilul ei vestimentar s-a transformat total. De asemenea, vedeta se visează deja în marea finală, fiind încrezătoare în forțele sale.

„Viaţa mea s-a schimbat cu totul în ultima perioadă. Emisiunea m-a transformat într-o femeie stilată, sunt aproape de marea finală, nu am crezut că se va întâmpla asta. Sunt mult mai puternică, am făcut faţă tuturor momentelor mai puţin plăcute.

Îmi menţin calmul de obicei, dar îmi ies şi din pepeni, se va vedea în următoarele ediţii. Dar mereu am avut un comportament decent!

Nici să mănânc nu prea am avut timp, sper să mănânc din nou normal după ce se termină „Bravo, ai stil!”. Mănânc multă salată cu praz şi puţină brânză.

Am pregătit ţinuta pentru marea finală, sunt încrezătoare în mine. Mai am de trecut semi-finala, m-am pregătit temeinic.”, a spus Viviana Sposub, la Teo Show. 

Ce vrea să facă Viviana Sposub. Fanii o să se bucure enorm

Viviana Sposub își dorește să aibă parte de mai multe proiecte în televiziune, însă nu vrea să se oprească aici atunci când vine vorba despre cariera sa. Concurenta de la Kanal D speră să se implice și în industria muzicală din România, astfel că a început să discute cu Dan Bursuc despre acest aspect.

Vedeta a mărturisit că publicul a reacționat într-un mod pozitiv când a cântat, astfel că vrea să vină cu noi surprize pentru fanii săi.

„După acest proiect, îmi doresc să continui în televiziune. Dar am descoperit că publicului i-au plăcut mult momentele în care am cântat.

Am avut discuţii cu domnul Dan Bursuc, sper să se concretizeze. El m-a ajutat şi în emisiunea cu cântăreţi. E posibil să scoatem o piesă, a compus ceva pentru mine.

E în zona muzicii populare. Dar mă opresc aici.”, a adăugat Viviana Sposub. 

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” o duce bine pe toate planurile. Aceasta își dorește să ajungă cât mai aproape de premiul cel mare oferit în competiția destinată stilului. De asemenea, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu George Burcea, pe care l-a cunoscut la „Ferma”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI