Viviana Sposub, primele declarații despre un copil cu George Burcea: „Surprize”

Viviana Sposub, primele declarații despre un copil cu George Burcea: „Surprize”
Viviana Sposub, despre următorul pas în relația cu George Burcea

Viviana Sposub a spus adevărul despre o eventuală nuntă cu George Burcea. Vedeta și actorul s-au îndrăgostit când au participat la Ferma, iar de atunci relația lor a devenit din ce în ce mai solidă. Mulți fani abia așteaptă ca aceștia să își întemeieze o familie.

Viviana Sposub și George Burcea își doresc să devină părinți?

Fanii au urmărit cu sufletul la gură legătura amoroasă care s-a înfiripat timid între Viviana Sposub și George Burcea în competiția Ferma. Cei doi au continuat relația și după ce au ieșit din emisiune, așa că mulți admiratori abia așteaptă să afle care este următorul pas pentru aceștia.

Viviana Sposub a mărturisit etapa prin care trec ea și George Burcea nu este una potrivită pentru a aduce un copil pe lume. Cu toate acestea, cei doi își doresc să devină părinți, așa că o să fie extrem de fericiți atunci când o să vină momentul potrivit pentru a întemeia o familie.

Actorul se bucură deja de două fiice minunate, Clara și Ella, pe care le are din fostul mariaj cu Andreea Bălan.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta.

Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.”, a spus Viviana Sposub pentru Viva!.

George Burcea, adevărul despre nunta cu Viviana Sposub

Mulți abia așteaptă să o vadă pe Viviana Sposub îmbrăcând rochia de mireasă. Totuși, George Burcea le-a mărturisit admiratorilor săi că o să mai treacă o perioadă până când o să meargă spre altar alături de aleasa lui. Motivul? Pandemia le-a pus multe bețe în roate actorilor.

George Burcea a mărturisit că spectacolele nu au mai fost chiar așa de numeroase, așa că nu este momentul să organizeze un astfel de eveniment uriaș. De asemenea, actorul a ținut să îi mulțumească iubitei sale în fața fanilor pentru sprijinul oferit în această perioadă grea.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi”. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întamplă.

Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live sa simtă ce simțim noi de mai bine de un an. Bianca…uite mai ca mi-a intrat și cumnățica.”, spunea actorul într-un live.