De ce se ceartă, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. Detalii din intimitate

De ce se ceartă, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. Detalii din intimitate
De ce se ceartă, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub

De ce se ceartă, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. Cei doi au deja un an de relație și s-au mutat împreună de ceva timp. Aceasta a vorbit într-un interviu despre cum se înțeleg și care sunt motivele pentru care cei doi ajung să se certe. Însă fosta asistentă TV a spus și că nu poate sta departe de actor și că deși se enervează rapid, nu stă mult timp supărată.

De ce se ceartă, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub sunt unul dintre cuplurile celebre din showbiz. Cei doi s-au întâlnit la emisiunea Ferma, de la Pro TV, iar de atunci sunt de nedespărțit. Viviana Sposub a vorbit și despre cum se înțeleg și care sunt motivele pentru care ajung la ceartă. Viviana Sposub și George Burcea au motive de a discuta în contradictoriu. Ea a spus că se aprinde imediat, dar că nu poate să stea supărată prea mult timp.

De altfel, aceasta spune că certurile dintre ei sunt minore și că sunt date uitării rapid.

”Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Tot Viviana Sposub a mai spus că în această perioadă relația lor a trecut prin multe etape, că în prezent sunt mult mai sudați, dar și mai maturi față de momentul în care s-au cunoscut.

„Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi”, a mai spus ea.

Vedeta spune că între ea și actorul George Burcea este o adevărată chimie și că în fiecare zi lucrează împreună pentru a păstra relația la același nivel. Ea a spus că au planuri serioase împreună și chiar se vede mireasa actorului.

„Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase.”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI