Viviana Sposub, în centrul unui scandal uriaș la Kanal D. Ce a făcut iubita lui George Burcea

Viviana Sposub, în centrul unui scandal uriaș la Kanal D. Ce a făcut iubita lui George Burcea
Viviana Sposub, in centrul unui scandal urias la Kanal D

De când a acceptat să participe la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, Viviana Sposub a intrat în tot felul de conflicte cu ale sale colege de platou. Recent, iubita lui George Burcea a fost ținta unor acuzații destul de dure din partea celorlalte vedete din cadrul show-ului.

Viviana Sposub, supărată pe colegele ei de la Bravo, ai stil!

În platoul de la Bravo ai stil! Celebrities, tensiunea a atins cote maxime în ultima gală. Viviana Sposub a fost ținta unor acuzații de-ale colegelor sale de platou.

Partenera de viață a actorului George Burcea a fost acuzată că a iscat numeroase controverse pe rețelele de socializare, în urma unui testimonial înregistrat în ediția anterioară a emisiunii.

Mai exact, fanii show-ului de la Kanal D le-au criticat dur pe colegele de competiție ale Vivianei Sposub. Apoi, au urmat discuții aprinse, în care fosta asistentă de la PRO TV a fost implicată. Bruneta susține că mereu a avut o atitudine bună față de toate colegele sale.

Mai mult de atât, iubita lui George Burcea a dat de înțeles că celelalte vedete din platou ar fi vrut să inducă publicul în eroare, creând o imagine neadevărată despre ea.

„Cu siguranță am avut o atitudine ok față de voi de fiecare dată și în afara filmărilor, și în timpul filmărilor. Dacă voi vreți să creați o imagine despre mine, să induceți ceva, este treaba voastră. Oricum, oamenii de acasă văd și trag concluzii.”, a declarat Viviana Sposub.

Ruxi și Nicoleta Dragne, acuzații la adresa Vivianei Sposub

Raluca Dumitru a fost cea care a primit cele mai multe critici, după declarațiile Vivianei de la testimonial. Cu toate acestea, bruneta a mărturisit că nu o învinovățește pe iubita lui George Burcea pentru comentariile pe care le-a primit din partea internauților.

„Eu nu vreau să spun că dau vina pe tine, lăsând la o parte comentariile. Eu fac referire fix la testimonialul pe care tu l-ai făcut. Mi-a scris o prietenă și mi-a zis: ‘Nu prea a sunat bine testimonialul făcut de Viviana, pare ca și cum te-a pus pe tine într-o lumină mai proastă’. Nu te-am criticat, nu te-am judecat, nu a fost numai părerea mea.”, a spus fosta Faimoasă de la Survivor România 2.

Viviana Sposub a intrat în conflicte, de-a lungul edițiilor, cu Nicoleta Dragne și Ruxi Opulenta, două dintre cele mai puternice și votate concurente din sezonul acesta de Bravo, ai stil! Celebrities.