George Burcea, veste uriașă înainte de Crăciun. Viviana Sposub este însărcinată, gestul e clar

George Burcea, veste uriașă înainte de Crăciun. Viviana Sposub este însărcinată, gestul e clar
Veste uriașă din partea lui George Burcea. Actorul a lăsat să se înțeleagă că Viviana este însărcinată

George Burcea aduce o veste uriașă în pragul sărbătorilor de iarnă. Celebrul actor a lăsat să se înțeleagă faptul că partenera sa de viață este însărcinată. Fanii s-au gândit imediat că familia se mărește. Ce gest a făcut fostul soț al Andreei Bălan?

George Burcea a dat de înțeles că Viviana Sposub este însărcinată: ce a făcut actorul?

Viviana Sposub și George Burcea formează unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul monden. Românii au rămas surprinși de felul în care a pornit relația lor. Cei doi s-au cunoscut într-o emisiune, în timp ce actorul era la începutul scandalului de divorț cu mama fetițelor sale.

Iată că deși nimeni nu se aștepta, iubirea lor a trecut testul timpului și cei doi chiar au mărturisit recent că au planuri mari de viitor. Ambii susțin că trăiesc o poveste de dragoste ca-n basme și își doresc să fie veșnic unul alături de celălalt.

Aceștia au reușit să îi pună pe jar pe internauți cu un singur gest făcut de actor. Vestea cea mare a fost dată chiar de George Burcea care a omis un detaliu ce i-a lăsat fără cuvinte pe mulți.

Concret, bărbatul a postat o fotografie cu piciorul unui bebeluș alături de textul ‘Vine’, iar pe fundal piesa numită ‘Magis Moments’. După mai bine de o oră de când postase imaginile în cauză, fostul soț al Andreei Bălan a ținut să specifice că este vorba de un film.

„Sunt fericit, îi mulțumesc”

Cu toate că ambii au mărturisit că iubirea lor este puternică și că se văd mai departe în viață unul lângă celălalt, actorul subliniază că marele eveniment nu se apropie. Bărbatul a susținut pe rețelele de socializare că nu este o perioadă deloc bună, mai cu seamă că fanii lui știu că nu și-a încheiat socotelile cu fosta soție.

Cu toate astea, vedeta se bucură de ceea ce trăiește și de susținerea pe care o are din partea Vivianei. Tânăra a mărturisit la rândul ei că partenerul său este un sprijin imens și că îi este alături îi proiectele noi.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus George Burcea, pe contul lui personal.