Viviana Sposub, în brațele altui bărbat. Ce a făcut George Burcea în momentul în care i-a văzut

Viviana Sposub, în brațele altui bărbat. Ce a făcut George Burcea în momentul în care i-a văzut
Viviana Sposub, surprinsă în club în brațele altui bărbat. Cum a reacționat George Burcea

Viviana Sposub se bucură la maximum de libertatea mărginită oferită de autorități în acest context, adică de faptul că restaurantele și cluburile și-au redeschis porțile în fața petrecăreților, așa că l-a luat pe iubitul Burcea și a plecat la distracție în acest weekend. Fosta asistentă TV s-a lăsat filmată într-o înregistrate postată pe Instagram în brațele altui bărbat, lucru surprins fugitiv chiar de actor, semn că este conștient că are la braț o femeie superbă, dar și că iubirea dintre ei nu se poate destrăma în urma unui simplu gest de afecțiune a cuiva față de partenera sa.

Viviana Sposub, surprinsă în imagini în brațele altui bărbat chiar de George Burcea

În weekendul care abia a trecut a fost eveniment mare într-un club renumit din București, la care au participat mai multe persoane publice. Restricțiile impuse de autorități au crescut apetitul devoratorilor de petreceri, așa că imediat ce porțile au fost deschise și evenimentele anunțate s-a dat start la distracție. Una dintre cele care s-a bucurat de reuniunea cu alte vedete a fost Viviana Sposub. Îmbrăcată elegant cu o rochie tip sacou și o pereche de cizme peste genunchi, aceasta a semnat condica numaidecât.

Ceea ce a pus lumea pe jar nu a fost vestimentația sa, ci faptul că pe Instagram s-a afișat cu un alt bărbat decât George Burcea, anume un prieten de-al ei. Cei doi s-au distrat de mama focului și s-au lăsat și fotografiați în diferite ipostaze afectuoase potrivite unei relații de amiciție. De altfel, cel care a fost acolo pentru a imortaliza amintirile a fost chiar George Burcea, astfel că, în urma acestei seri, nu pot exista speculații care să ducă spre destrămarea îndrăgitului cuplu.

Detalii despre cum a început relația dintre cei doi

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ferma. Actorul a ținut să precizeze că cei doi nu se mai văzuseră niciodată până la acel moment.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, i-a povestit actorul lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii ”Ferma. În plus”.