Detaliul major observat de fani la Andreea Bălan. George Burcea sigur se va enerva

Detaliul major observat de fani la Andreea Bălan. George Burcea sigur se va enerva
Detaliul major observat de fani la Andreea Bălan. George Burcea sigur se va enerva

Detaliul major observat de fani la Andreea Bălan. George Burcea sigur se va enerva la culme. Ce face frumoasa cântăreață, citiți în articolul de mai jos.

Andreea Bălan, ședință foto mai senzuală ca niciodată. Ce a purtat artista

Un detaliu major a fost observat de fanii Andreei Bălan, detaliu care îl va enerva la culme pe George Burcea. Astfel, Andreea Bălan se confruntă cu o serie de schimbări uriașe în viața ei, atât în plan personal, precum și în plan profesional. Frumoasa cântăreață a reușit se pare să depășească perioada dificilă prin care a trecut în ultimul an, respectiv de divorțul de partenerul de viață, George Burcea.

Astfel, Andreea Bălan l-a dat uitării pe fostul soț și și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Cu această ocazie o serie de schimbări sesizabile au apărut la artistă.

Andreea Bălan, fericită alături de Tiberiu Argint

Andreea este mai fericită ca niciodată. Adică, sincer, de când este cu Tiberiu Argint experimentează când vine vorba de activități mai mult decât a făcut-o în ultimii 30 de ani.

În vară, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au dus la iahting, s-au distrat pe mare, pe vas, acum Andreea, care este una dintre cele mai atente vedete la tot ce ar putea implica o accidentare, a mers și a învățat să schieze chiar dacă risca să își rupă vreun picior.

Andreea Bălan a început să-și asume riscuri

A început să își asume riscuri ca să se distreze, iar acest lucru se vede și în viața de zi cu zi, este mai relaxată ca niciodată, ne mirăm și noi, prietenii ei, de ceea ce se întâmplă. Și da, ne bucurăm, se vede că, în sfârșit, este fericită”, a spus o sursă, potrivit wowbiz.ro.

Se poate spune că acum Andreea Bălan nu este mai ”curajoasă” doar în plan personal, ci, în ultima perioadă de timp, a abordat și o schimbare de stil care se poate observa cu ochiul liber.

Andreea Bălan, senzuală în ședința foto

Adică, Andreea Bălan a realizat de curând o ședință foto mai îndrăzneață ca de obicei, artista abordând un look foarte senzual. Nu a pozat nud, lucru pe care de altfel nu l-ar face pentru nimi în lume, dar a renunțat la o bună parte din haine.

A abordat o lenjerie extrem de senzuală, dar și un nou look, special pentru ședința foto.

Andreea Bălan a luat primele lecții de schi

Pe de altă parte, Andreea Bălan este nedespărțită de Tiberiu Argint, iar zilele trecute a fost la schi. ”Azi e o zi mare, azi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină pentru că am, după cum vedeți, casca, clăparii.

Mi-am luat inima în dinți și azi învăț să schiez, că nu știu. Mi-am dorit de foarte mult timp, dar nu a fost să fie. Acum o să fie, o să fie o nebunie”, spunea Andrea Bălan, în timp ce se îndrepta spre prima oră de cursuri de schiat alături de iubitul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI