Vitamina genială care vindecă ulcerul și protejează plămânii. Toți românii trebuie să consume acest aliment

Vitamina genială care vindecă ulcerul și protejează plămânii. Toți românii trebuie să consume acest aliment
Vitamina care ajută la vindecarea mai rapidă a ulcerului

O vitamină pe care o iei dintr-un aliment pe care unii îl adoră e foarte importantă. Despre ce e vorba și cum ai putea să o introduci în meniul tău? Beneficiile sunt imense, mai ales că ajută în vindecarea ulcerului și protejează plămânii.

Vitamina care vindecă ulcerul și protejează plămânii

Vitamina U e un termen cunoscut de la începutul anilor ’50 pentru identificarea unui compus regăsit în sucul de varză, iar contrar denumirii nu este o vitamină propriu-zisă, ci mai degrabă un derivat al aminoacidului metionină.

Aceasta are multiple beneficii pentru organismul tău pentru că protejează organele, reduce colesterolul și stimulează procesul de vindecare al rănilor și al ulcerului de stomac.

Deși nu mulți știu, ea se regăsește în mod natural și sub formă de suplimente alimentare. Mai exact, cruciferele precum varza, broccoli, varza de Bruxelles sau salatele Kale au cel mai ridicat nivel de vitamina U. Aproximativ un litru de suc de varză a ajutat ulcerul intestinal să se vindece de 4-5 ori mai repede decât terapia anti-ulcer standard.

Ai putea foarte simplu să introduci aceste alimente în mesele tale, mai cu seamă că e foarte simplu să faci un suc din mai multe fructe și legume la care să adaugi câteva buchete de broccoli sau foi de vazră. Desigur, e ușor să le pui în preparate la felul 1 sau felul 2.

  • Ce beneficii are?

Poate vindeca ulcerul de stomac
Protejează plămânii, ficatul și rinichii
Stimulează procesul de vindecare al lexiunilor cutanate

Pentru ce să bei zilnic un pahar de suc din aceste legume?

  •  Stimuleaza creierul: Varza este plina de vitamina K si antocianini (varza rosie). Acestea imbunatatesc memoria si concentrarea. Deoarece aceste elemente nutritive previn deteriorarea nervilor, varza protejeaza impotriva dementei si a bolii Alzheimer. Varza rosie este cea mai buna pentru asta.
  • Previne bolile de inima: Seleniul gasit in sucul de varza protejeaza fata de bolile cardiovasculare. In plus, contine si acizi grasi esentiali Omega 3 care pastreaza inima sanatoasa, previn accidentele vasculare cerebrale si hipertensiunea arteriala.
  • Trateaza artrita: Sucul de varza combate simptomele de artrita. Proprietatile anti-inflamatorii ale sucului de varza sunt, de asemenea, benefice in combaterea altor tulburari inflamatorii degenerative.
  • Este Anti-Aging: Atunci cand bei suc de varza este ca si cum ai bea din fantana tineretii. Acest suc anti-imbatranire ajuta la prevenirea ridurilor.
  • Previne si trateaza anemia: Nivelurile ridicate de acid folic in suc de varza ajuta organismul pentru a construi noi celule sanguine. In acest fel, consumul de suc de varza cruda este un mod sanatos si natural pentru a trata anemia. (Sursa: dir.org.ro)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI