Visuri la cheie: vedeta care părăsește emisiunea de la Pro TV. Cine îi ia locul

Visuri la cheie: vedeta care părăsește emisiunea de la Pro TV. Cine îi ia locul
FOTO: Visuri la cheie, Pro TV

Visuri la cheie, emisiunea difuzată de postul de televiziune Pro TV, rămâne fără una dintre vedete, dar își completează echipa cu încă doi arhitecți. Asta după ce și prezentatorul Dragoș Bucur s-a întors în cadrul show-ului.

Adela Pârvu este vedeta care se desparte de echipa emisiunii Visuri la cheie pentru a se dedica proiectelor personale. În noul sezon difuzat de Pro TV nu va apărea nici Ciprian Vlaicu. El a făcut parte din echipă doar în sezonul trecut.

Emisiunea Visuri la cheie are încă doi arhitecți

Echipa Visuri la cheie se mărește în noul sezon. Revin în echipă Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, care au lipsit din show-ul de la Pro TV timp de un an.

„Deși am mai multe proiecte în paralel și deși nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas și că locul meu acum este în echipa Visuri la cheie. Cu această hotărâre vine și o lecție pe care aș vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvențe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situație, iar statul pe loc înseamnă să-ți negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate și căldură, ca și cum m-aș reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă.”, a declarat Alina Vâlcu.

„Sunt foarte încântat să reiau activitatea la emisiune, după apariția fiicei mele. Fiind deja tatăl unui copil, știam ce implică asta și că va fi mare nevoie de mine acasă. Totodată, trebuia să îi fiu alături soției mele, care la rândul său își dedică viața copiilor și meseriei, încă de la nașterea primul nostru fiu. Odată cu nașterea celui de-al doilea copil, s-a ‘născut’ și un al treilea, din pasiunea mea și a Alinei pentru designul interior, proiectul Inside Academy, la care ținem foarte mult. Acum, când atât fetița mea, cât și Inside au făcut primii pași singurei și se descurcă de minune, făcându-mă pe mine tare mândru, mă pot întoarce la emisiune să fac ceea ce mi-a plăcut atât de mult”, a spus și Omid Ghannadi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI