Florin Busuioc a revenit la Pro TV: Busu prezintă din nou vremea, după infarct

Florin Busuioc a revenit la Pro TV: Busu prezintă din nou vremea, după infarct

În cazul în care ți-ai făcut griji în legătură cu sănătatea lui Florin Busuioc, după infarctul de acum câteva luni, te vei bucura să afli că a revenit la Pro TV.

Când vine vorba de televiziunea din România, Florin Busuioc este una dintre cele mai populare personalități. Printre vedetele cele mai ușor de recunoscut ale Pro TV-ului, Andreea Esca și Busu se află în top. Din acest motiv, foarte mulți s-au întristat în momentul în care a suferit un infarct în urmă cu câteva luni.

Celor care au empatizat cu problema sa gravă de sănătate suferită în luna noiembrie, Florin Busuioc le-a făcut o surpriză. În cadrul știrilor de la ora 19:00 de pe 3 ianuarie 2019, îndrăgitul prezentator a revenit la meteo.

Nu se aștepta nimeni. Întregul eveniment a fost o surpriză și a fost înfățișat ca atare. După doar două luni de pauză, mulți se așteptau ca perioada sa departe de TV să fie mai lungă. Nu a fost cazul. Deși a mai apărut o dată la TV între timp și părea destul de ”în forță”, efortul de a prezenta vremea probabilă în fiecare seară nu este deloc neglijabil.

„Am o surpriză pentru voi”, a anunțat Oana Andoni, gazda Știrilor Pro TV, înainte de a-l introduce pe Busuioc. „S-a întors la treabă”, a continuat ea. „Ne-a fost dor de tine”.

„Și mie mi-a fost”, a replicat Busu, după care și-a „intrat în pâine”: „Vin cu vești nu prea plăcute”, a spus el. Vești legate de vreme, evident.

Interacțiunea dintre cei doi prezentatori nu a fost una foarte stufoasă. Cu toate acestea, imaginea lui Busu a reușit cu siguranță să aducă un zâmbet pe fețele multor români, chiar dacă veștile legate de vremea din următoarea perioadă nu au fost îmbucurătoare.

Florin Busuioc a suferit un infarct la Craiova în luna noiembrie după o piesă de teatru în care a jucat. Revenirea sa pe ecranele televizoarelor a fost confirmată de Pagina de Media.