Visuri la Cheie, 6 noiembrie, la PRO TV. Dragoș Bucur prezintă povestea lui Alexandru, băiețelul care suferă de autism și ADHD

Echipa Visuri la Cheie renovează locuința lui Alexandru, un băiețel care suferă de autism și ADHD

O nouă ediție a emisiunii Visuri la Cheie este difuzată, miercuri, 6 noiembrie, de postul de televiziune Pro TV. Dragoș Bucur prezintă povestea lui Alexandru, un băiețel de 9 ani care locuiește cu mama lui și care suferă de autism și ADHD. Echipa de arhitecți transformă apartamentul celor doi într-o locuință de vis.

Echipa Visuri la Cheie renovează locuința lui Alexandru, un băiețel care suferă de autism și ADHD

La doar trei luni de la naștere, Alexandru a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: autism și ADHD. Mama lui Alexandru mărturisește că nu este deloc ușor să fii părintele unui copil special, însă dragostea pentru fiul ei o face să treacă peste orice obstacol și să lupte în fiecare zi pentru el. Au primit numeroase lovituri de-a lungul timpului, dar au trecut cu bine peste toate. Carmen merge cu băiatul la tratament și are grijă ca acestuia să nu îi lispească nimic.

„Îi mulțumesc că m-a ales pe mine să-i fiu mamă, o să crească așa cum vrea el și fac tot posibilul să-i îndeplinesc visurile, are foarte multe”, spune mama lui Alexandru.

Alexandru, alături de Dragoș Bucur. Foto: Pro TV
Alexandru, alături de Dragoș Bucur. Foto: Pro TV

Echipa Visuri la cheie îi face o mare surpriză lui Alexandru. Împreună cu echipa de arhitecți, Dragoș Bucur se ocupă de apartamentul în care copilul locuiește împreună cu mama lui. Nu renovarea este cea care le dă mari bătăi de cap, ci faptul că la finalul lucrărilor locuința trebuie să fie confortabilă pentru un copil cu nevoi spreciale.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Valentin Ionașcu își depășesc limitele și reusesc să facă din vechiul apartament o locuință în care băiețelul de 9 ani să poată face terapie, iar fiecare colțișor din casă este amenajat cu mare atenție pentru ca Alexandru să se poată dezvolta. Emisiunea Visuri la Cheie este difuzată, miercuri, dela ora 20:30, de postul de televiziune Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI