Visuri la Cheie, 20 noiembrie: cazul femeii înjunghiate de tatăl copiilor ei. Ce s-a întâmplat după ce au apelat la PRO TV

Autor: Alexandra Chivu - 10:53, 20 nov. 2019
Visuri la Cheie, PRO TV, 20 noiembrie: cazul femeii înjunghiate de tatăl copiilor ei

Miercuri seară, 20 noiembrie, emisiunea ”Visuri la Cheie” va schimba soarta unor copii greu încercați de viață. Cazul lor este aparte, mama micuților trecând în neființă în urmă cu un an, după ce a fost înjunghiată de tatăl lor. Ce s-a întâmplat după ce au apelat la PRO TV?

”Visuri la Cheie”, PRO TV, 20 noiembrie: cazul femeii înjunghiate de tatăl copiilor ei

Emisiunea ”Visuri la Cheie”, difuzată pe PRO TV, aduce în fața telespectatorilor povești de viață impresionante, oameni încercați de soartă și multe emoții. Miercuri seară, de la ora 20:30, echipa show-ului, formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu, va prezenta o poveste desprinsă din filmele de groază adusă în realitate și trăită de doi micuți nevinovați. Mihai, în vârstă de 10 ani, și Maria, de 4 ani, sunt doi copii care locuiesc în Călinești.

Visuri la Cheie, 20 noiembrie: cazul femeii înjunghiate de tatăl copiilor ei. Ce s-a întâmplat după ce au apelat la PRO TV
Maria și Mihai, doi copii încercați de soartă

Aceștia sunt crescuți de bunicii lor, după ce au rămas fără mamă, tatăl lor fiind principalul suspect vinovat pentru dispariția ei. Părintele lor s-a stins în urmă cu un an, după ce a fost înjunghiată în propria casă, iar tatăl lor este principalul suspect pentru moartea ei. „Simțeam că ceva este în neregulă”, a spus bunica celor doi copii, care și-a găsit fiica fără suflare în locuință.

Acoperișul casei lor, oglindă prin care se vedea cerul

Deși sunt mici, Maria și Mihai au ochii plin de tristețe, lucru pe care nimeni nu îl poate schimba. Cu puterile ei, echipa ”Visuri la Cheie” a încercat să le aducă bucurie pe chipuri și, prin diferite elemente, le-a decorat casa, pentru a le reaminti de veselia copilăriei, una fără griji și durere.  Micuții, împreună cu bunicii lor, trăiesc într-o casă cu un acoperiș cu multe fisuri, prin care se vede cerul, astfel că, ajunși în acest punct, arhitecții au recunoscut că el a reprezentat adevărata provocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI