Visul lui Cristi Borcea s-a îndeplinit. Anunțul făcut chiar ieri despre copiii săi

Visul lui Cristi Borcea s-a îndeplinit. Anunțul făcut chiar ieri despre copiii săi

În vârstă de 50 de ani, Cristi Borcea se poate considera norocos. După un an, acesta ia pauză de la afaceri, iar motivul este unul întemeiat. Fostul acţionar Dinamo şi-a îndeplinit visul.

După un an de aşteptare, visul lui Cristea Borcea s-a îndeplinit

Pandemia de coronavirus l-a afectat enorm pe Cristi Borcea. Şi nu, nu ne referim la partea financiară. Acesta nu şi-a putut vedea copiii care locuiesc în Statele Unite ale Americii – Melissa, Alex şi Gloria de aproape un an. De curând, fostul şef de la Dinamo a primit vestea cea mare: cei trei au ajuns în România. După perioada în care a stat închis pentru “Dosarul Transferurilor” şi cel al “Retrocedărilor”, Borcea a promis că îşi va schimba viaţa total şi va deveni un om de casă.

Melissa este fiica acestuia din căsnicia cu Mihaela şi învaţă în Miami, în timp ce Alex şi Gloria locuiesc, în Florida, alături de Alina Vidican. Se pare că familia nu s-a mai reunit de la Crăciunul din 2019, aşa că bucuria revederii este cu atât mai mare.

“Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot. Cât timp vor sta ei aici, nu știu dacă voi mai ajunge la birou. Le dedic lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. Îmi mai iau o vacanță. A început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici”, a povestit Borcea, pentru Libertatea.ro.

Visul lui Cristi Borcea s-a îndeplinit. Anunțul făcut chiar ieri despre copiii săi
Visul lui Cristi Borcea s-a îndeplinit. Anunțul făcut chiar ieri despre copiii săi Foto: Libertatea.ro

Cristi Borcea, tată de nouă ori

Fostul şef de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite, iar vârstele lor sunt cuprinse între un an şi 23 de ani, semn că Borcea a fost mereu ocupat.

“Toți nouă sunt ceea ce am eu mai de preț. Se înțeleg foarte bine și se sprijină, în orice problemă. De fapt, de asta sunt cel mai mândru. Aceasta este bogăția mea. Eu sunt mai sentimental și când îi văd, uneori, îmi dau lacrimile”, a mai povestit acesta.

De câţiva ani, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au apărut, pentru prima oară împreună la TV, în luna iulie şi au vorbit despre momentele grele din relaţia lor.

“Am avut piedici. La mine a fost un moment greu când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința. Trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă. I-am spus că nu avem cum să rămânem împreună. Era vorba de 6 ani și 4 luni de aşteptare. Atunci, mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți.

I-am spus că vor fi bombe. Că va fi tăvălită prin presă. Ea este ste o fire caldă, sensibilă. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama. Atunci am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna. Femeia cu care voi face o familie”, a declarat Cristi Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI