Cristi Borcea a mai dat un tun de cel puțin un milion de euro. Ce vânzare a făcut în pandemie

Cristi Borcea a mai dat un tun de cel puțin un milion de euro. Ce vânzare a făcut în pandemie
Cristi Borcea, tun de un milion de euro

Cristi Borcea a dat o lovitură de aproximativ 1 milion de euro. Acesta a lăsat-o fără hotelul din Botoșani pe prima lui soție, care se ocupa de imobil.

Tun de cel puțin un milion de euro pentru Cristi Borcea

Cristi Borcea a decis să vândă hotelul din Botoșani, care era administrat de Mihaela, prima sa soție. În urmă cu câteva zile, imobilul a trecut în proprietatea unui afacerist din Dorohoi, apropiat lui Cristi Borcea, tranzacția fiind evaluată la peste un milion de euro.

Fosta soție a lui Borcea a rămas cu un hotel la mare, cu un waterpark și cu o afacere în domeniul frumuseții, în Capitală. Imobilul din Botoșani a fost achiziționați de familia Borcea în anul 2010, în care s-au investit aproape 2 milioane de euro.

Mihaela Borcea a mai încercat să vândă hotelul, din cauza faptului că acesta nu-i aducea prea mulți bani. Mai întâi, ea a încercat s-o convingă pe soția deputatului Costel Șoptică să preia afacerea, aceasta refuzând. Totuși a fost numită într-o poziție de conducere, în speranța că va face afacerea profitabilă.

Afaceristul din Dorohoi care a preluat afacerea

În urma tranzacției, Laurențiu Plămadă din Dorohoi este noul proprietar al hotelului din Botoșani. Potrivit botosaneanul.ro, el a anunțat că va începe mai multe lucrări de renovare a imobilului și va încerca să nu concedieze nici un angajat.

Mai mult, acesta a anunțat că nu vrea să închidă nici restaurantul și nici hotelul, ba chiar va investi în renovarea și modernizarea acestuia.

Hotelul din Timișoara, administrat de Alina Vidican

Borcea a mai avut un hote foarte profitabil la Timișoara. Însă, acest imobil a ajuns la a doua soție a afaceristului, Alina Vidican, aflată în Statele Unite. Ea s-a mutat la Miami după o dureroasă despărțire de omul de afaceri. Mama și fratele Alinei se ocupă acum  de afacere.

În luna noiembrie a anului trecut, Cristi Borcea a ieșit din închisoare. El pare acum mai tentat să recupereze timpul pe care l-a pierdut în închisoare. Tocmai din acest motiv, Cristi pare acum un familist convins, care își petrece mai mult timp cu copiii.

Ce a vândut Cristi Borcea
Ce vânzare a făcut Cristi Borcea în Pandemie

Borcea este căsătorit în prezent, pentru a treia oară, cu Valentina Pelinel. Împreună cu ea, au trecut prin multe greutăți, însă au găsit tăria de a merge mai departe. Cei doi au împreună trei copii: un băiat și două fete gemene. În total, Borcea are 9 copii cu 4 femei, potrivit WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI