02 oct. 2020 | 13:13

Cristi Borcea, vacanță de vis într-un loc superb din România. Ce imagini a postat Valentina Pelinel

Monden
Cristi Borcea, vacanță de vis într-un loc superb din România. Ce imagini a postat Valentina Pelinel
Valentina si Cristi Borcea, vacanta romantica in Dela Dunarii

Valentina Pelinel a simțit nevoia, probabil, să mai petreacă o vacanță alături de familia ei, nu cum a petrecut astă vară, când li s-au alăturat și copiii lui Cristi Bocea din prima căsătorie, precum și Mihaela Borcea cu noul său iubit. Astfel, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au poposit în Delta Dunării.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, vacanță de vis la doi ani de la nuntă. Ce destinație au ales cei doi

Valentina Pelinel și familia ei, Cristi Borcea și cei doi copii, au plecat într-o vacanță de vis în Delta Dunării. Vacanța de astă vară nu prea a fost de vis, întrucât în hotelul familiei situat în stațiunea Olimp li s-au alăturat și copiii din prima căstăorie ai lui Cristi Borcea, dar și fosta soție, Mihalea Borcea, însoțită de noul său iubit.

Astfel, acum, familia Borcea are parte de un concediu liniștit, după cum chiar Valentina Pelinel spune. ”

Frumusetea naturii in fata careia cuvintele nu sunt de ajuns #RomaniaMagica #deltadunarii #binecuvantare #familiamea #Milan”, a scris Valentina Pelinel în descrierea unei poze în care apare ea, Cristi Borcea și doi copii al cuplului.

Fotografia postată de Valentina Pelinel pe Facebook a primit 1300 de like-uri. De asemenea, fanii Valentinei Pelinel s-au întrecut în comentarii care de care mai frumoase.

Familia Borcea, vacanta de vis in Delta Dunarii

Familia Borcea, vacanta de vis in Delta Dunarii. Sursa foto: Facebook

Ce comentarii le-au lăsat fanii virtuali ai Valentinei Pelinel

”Ma bucur enorm pentru familia voastra frumoasa. /Sejur minunat și vreme frumoasă.
Sunteți superbi!Esti o dulce frumoasă mamă!/ Distractie frumoasă. Frumosii”, sunt doar câteva din comentariile de bine lăsate de către fanii Valentinei Pelinel la postarea sa.

Un alt motiv pentru care familia celebră ar fi plecat în vacanță este acela că zilele trecute, mai exact pe 30 septembrie s-au împlinit 2 ani de când Valentina Pelinel a îmbrăcat rochia de mireasă pentru Cristi Borcea. Fotografia pe care a postat-o Valentina Pelinel cu ea și Cristi Borcea în ziua nunții a primit nu mai puțin de 4.400 de like-uri. Valentina Pelinel a comentat în descrierea fotografiei: ”2 ani de la acest moment #impreuna”. 

Fanii le-au urat de bine lui Cristi Borcea și Valentinei Pelinel la împlinirea a 2 ani de la nuntă

Fanii Valentinei au fost extaziați, postarea primind 210 comentari care mai de care mai frumoase.

”Sunteti foarte frumosi impreuna ! Multa dragoste si fericire sa aveti!/ Sanatate fericire si numai bucuri sa va aduca bunul dumnezeu sinteti o familie minunata. / La mulți ani fericiți și multă sănătate alaturi de frumoasa familie!!!/ La mulți ani cu sănătate și fericire de la bunul Dumnezeu/ MULȚI ANI ÎMPREUNĂ! Cu sănătate și bucurii alături de minunile voastre!/ Felicitari si multa dragoste si intelegere, pe mai departe!/La mulți ani multă sănătate și fericire alături de cei dragi”, sunt doar câteva dintre comentariile lîsate de fanii online, la fotografia cu 2 ani de la nunta Valentinei Pelinel.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro