28 mart. 2024 | 11:54

Visul frumos s-a terminat pentru această vedetă din showbiz. S-au despărțit brusc după doar 6 luni de relație

Monden
Visul frumos s-a terminat pentru această vedetă din showbiz. S-au despărțit brusc după doar 6 luni de relație
Visul frumos s-a terminat pentru această vedetă din showbiz. S-au despărțit brusc după doar 6 luni de relație

Despărțire neașteptată în lumea vedetelor. După o relație de doar o jumătate de an, au ales să își spună adio. Păreau foarte apropiați și toată lumea îi admira, dar au mers pe drumuri diferite. Ce i-a determinat să facă acest pas.

Despărțire șocantă în lumea vedetelor

Unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului s-a destrămat. Cei doi erau foarte apropiați și apreciați de toată lumea, dar în ultima vreme nu au mai apărut în public împreună. Surse apropiate lor spun că nu mai sunt împreună.

Este vorba despre celebra Kim Kardashian, care s-a iubit timp de șase luni cu starul NFL Odell Beckham Jr. Au fost văzuți împreună pentru prima dată la Super Bowl din Las Vegas în februarie, unde toată lumea i-a admirat pentru apariția lor.

Cei doi au stat mai mult în umbră, dar și-au oficializat relația și nu aveau nimic de ascuns. Ultima dată când au apărut în public a fost pe data de 11 martie, când au participat la evenimentul Vanity Fair. De atunci, cei doi parcă au dispărut complet din peisaj, iar apropiații lor spun că nu ar mai forma un cuplu.

 „Nu se mai văd acum”, a declarat, pentru presa străină, un apropiat.

La acel eveniment nu ar fi veni împreună, dar toată lumea și-a dat seama că este ceva între ei. Erau foarte apropiați, au marcat și câteva schimburi de atingeri și nu s-au scăpat din priviri deloc, semn că erau îndrăgostiți și se simțeau bine unul în compania celuilalt.

 „Nu au existat o mulțime de dovezi ca la celelalte cupluri, dar au existat multe atingeri și au fost aproape unul de celălalt tot timpul. Au fost atenți să nu fie prea peste tot unul cu altul, dar a existat multă chimie și au plecat împreună.”, spune o sursă apropiată celor doi.

Kim își dorea un copil

Cei care îi cunosc spun că relația lor era una cât se poate de serioasă și chiar aveau planuri de viitor împreună. Deși se iubeau de doar șase luni, Kim Kardashian intenționa să facă un al cincilea copil cu Odell Beckham Jr.

Nu se știe dacă plănuiau ceva pentru nuntă, dar cert este că vedeta noastră nu era la primul mariaj. S-a căsătorit cu producătorul Damon Thomas când avea doar 19 ani, dar relația lor nu a fost deloc una ușoară, ci marcată de multe certuri.

Ulterior, a fost căsătorită cu Kanye West din 2014 până în 2021. Au fost un cuplu extrem de controversat, care a ieșit în evidență prin iubire, dar mai ales prin scandaluri publice și tot felul de tachinări, pe care nu le-au ținut departe de ochii curioșilor.

Fostul cuplu are împreună patru copii: North, de 10 ani; Saint, de 8 ani; Chicago, de 6 ani; și Psalm West, de 4 ani. Cu toate că are atâtea responsabilități, Kim Kardashian și-ar fi dorit un urmaș și cu fostul ei iubit, Odell Beckham Jr., de care părea foarte îndrăgostită.

Au avut o relație destul de discretă, pentru că niciodată nu s-au afișat pe rețelele de socializare. Nu au publicat nicio imagine împreună și nu au fost văzuți în ipostaze amoroase, semn că nu vor să atragă atenția asupra lor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro