Kanye West va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Ce s-a apucat să facă deja

Kanye West va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Ce s-a apucat să facă deja
Kanye West va candida la alegerile prezidențiale din SUA

Kanye West va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Fostul soț al lui Kim Kardashian nu se lasă doborât de scandalurile în care a fost implicat în ultimele luni și își dorește în continuare să ajungă la Casa Albă. Ce a anunțat recent rapperul cunoscut sub numele de „Ye”.

Kanye West va candida din nou la alegerile prezidențiale din SUA

Experiența din 2020 se pare că a fost doar încălzirea pentru fostul soț al lui Kim Kardashian. Duminică, 20 noiembrie, Kanye West a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA din 2024.

Rapperul Ye a adăugat că deja „lucrează la campanie”, ajutat de comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, într-o înregistrare video publicată pe platforma X17. Întrebat dacă este vorba despre un anunț oficial, Yiannopoulos a spus: „Mulțumesc, accept”.

Nu va fi prima oară când Kanye West încearcă să ajungă șeful statului. El a candidat ca independent și la alegerile din 2020, fiind votat de în jur de 70.000 de persoane din 12 state americane.

Fostul soț al lui Kim Kardashian a fost implicat, în ultimele luni, în numeroase scandaluri. Declarațiile antisemite făcute în mod repetat de artist au dus la încetarea colaborării cu brandurile Gap și Adidas – una dintre cele mai profitabile din industria modei.

„Am pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi şi sunt încă în viaţă”

Rapperul a declarat că a pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi.

„Am pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi şi sunt încă în viaţă”, a scris el pe Instagram. „Încă vă iubesc, Dumnezeu încă vă iubeşte, nu banii mă definesc, ci oamenii”, a adăugat rapperul.

La începutul lunii octombrie, Kanye West a postat pe pagina sa de Instagram mai multe capturi de ecran ale unei conversații cu rapperul Diddy care îl critica pentru că a apărut la Săptămâna Modei de la Paris purtând un tricou pe care scria „White Lives Matter”.

„Te voi folosi ca exemplu pentru a arăta poporului evreu care ţi-a spus să mă suni că nimeni nu mă poate ameninţa sau influenţa”, a scris fostul soț al lui Kim Kardashian.

Pe Twitter, artistul a promis apoi că va ataca evreii, una dintre postările sale fiind ștearsă tocmai pentru că încălca regulile platformei. În cele din urmă, conturile sale de Twitter și Instagram au fost restricționate.

Urmăriți Playtech.ro și pe