26 iun. 2022 | 09:14

Visele care nu trebuie ignorate. Mesajele ascunse pe care ți le transmite creierul

Utile
Visele care nu trebuie ignorate. Mesajele ascunse pe care ți le transmite creierul
Ce vise nu trebuie ignorate?

Majoritatea oamenilor cred in vise. Aceștia susțin că pe timpul nopții li se arată mesaje pe care trebuie să le descifreze. Unii primesc semne parcă din altă dimensiune cu privire la ceea ce urmează să se întâmple în viața lor, timp în care alții spun că aproape nu au parte de aceste scenarii care să se deruleze în mintea lor, Care sunt unele lucruri pe care mintea încearcă le ți le transmită? Există o semnificație pentru fiecare.

Ce vise nu trebuie ignorate: care sunt mesajele pe care le ascund?

Se spune că un om visează mai mult decât își amintește. Visul este o formă de imaginație involuntară cu conținut de material inconștient și experiență subconștientă constând dintr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apar, de obicei, în timpul somnului, dar mai ales în cazul tipului de somn în care ochii se mișcă.

Oamenii au senzația că știu ce au visat, dar anumite detalii se schimbă în mintea lor destul de rapid. De asemenea, mulți dintre ei nu știu că unele vise sunt tocmai necesitățile lor din subconștient. Mesajele pe care le primesc sunt reale, de fapt.

Ce visează toată lumea?

Visele cu animale – preoții antici susțineau că animalele în vise sunt niște mesageri spirituali, iar apariția lor este una cu adevărat specială. Trebuie să acorzi mai multă atenție acestor vise pentru că îți pot spune ceva cu adevărat important.

Vise cu cifre: cele mai deosebite sunt visele cu simboluri sau cifre. Încearcă să le păstrezi în mintea ta și după ce adormi, dar cel mai bine este să le notezi într-un carnețel. Ele pot avea o relevanță în timp pentru tine.

Visele cu sentimente: unele vise par reale. Cu siguranță ai simțit și tu un vis care parcă era smuls din viața de zi cu zi. Emoțiile sunt acolo, iar în timpul acesta ai senzația că ai dormit ore în șir, dar nu este deloc așa. Trebuie să faci diferența.

Ele îți arată un drum și trebuie să fii atent la calea aleasă de acestea. Sunt indicii care s-ar putea să se potrivească în realitate.

Vise care se repetă – visele care se repetă sunt importante pentru tine pentru că îți arată faptul că nu trebuie să le ratezi și că este nevoie să le analizezi. Nu te speria și începe să pui cap la cap anumite detalii pe care le-ai vizionat și care cu siguranță te vor ajuta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro