Ce înseamnă, de fapt, când visezi ploaie. Semnificația este una precisă

Ce înseamnă, de fapt, când visezi ploaie. Semnificația este una precisă
Ce înseamnă, de fapt, când visezi ploaie.

Ce înseamnă când visezi ploaie. Toți oamenii visează, deși unii țin minte ce visează noaptea, iar alții nu. Visele pot avea multe semnificații, iar unele dintre ele sunt mai greu de descifrat. Se știe că cele mai întâlnite teme din vis sunt: urmărirea, participarea la un examen la care nu ești pregătit, cădere în gol, visezi că te pierzi sau că ești gol în public. Ploaia în vis este și ea o temă care are semnificații. Iată ce simbolizează!

Ce înseamnă, de fapt, când visezi ploaie

Ploaia în vis simbolizează lacrimile și eliberarea emoțională. Este posibil ca în viața de zi cu zi să te afli într-o perioadă mai proastă, în care nu îți poți exprima sentimentele. Ploaia este însă benefică, câtă vreme ea nu capătă proporții periculoase și nu devine potop.

Apa de ploaie semnifică și bunăstarea și recoltele îmbelșugate, dar dacă apa este murdară sau închisă la culoare înseamnă că vor veni vremuri tulburi.

Însă dacă apa este limpede și curge șuvoaie, asta înseamnă că vei avea parte de un câștig financiar în cel mai scurt timp. Dacă în vis auzi cum cad picăturile de ploaie pe acoperiș sau la fereastră înseamnă că vei avea noroc în casă, în sânul familiei.

Dacă însă plouă cu grindină, vei fi surprins de un deces în familie sau în grupul de prieteni, iar dacă plouă cu soare, înseamnă că vei avea parte de o schimbare plăcută. O ploaie cu tunete în vis arată că cei din jur nu reușesc să înțeleagă sau să te înțeleagă, iar o ploaie puternică sau o furtună indică dificultăți ce trebuie înlăturate, întrucât ele îți pot sta în cale.

În schimb, o ploaie lentă arată o îmbunătățire a situației prin care treci în viața de zi cu zi, dar este vorba despre o situație din viitorul îndepărtat.

Ce înseamnă căderea în gol din vis

Un alt vis care se întâlnește adesea este acela al căderii în gol. Mulți au un astfel de vis. Căderea poate fi interpretată fie ca pe o anxietate pe care o simți în viața de zi cu zi, fie ca teama de a te ridica, de a avea un statut superior sau teama față de posibilele riscuri în ce privește o decizie luată recent. De asemenea, tema căderii în vis are și o conotație pozitivă, și anume, aceea de renunțarea la obsesia de a deține controlul și, prin urmare, de a te simți liber.