30 ian. 2021 | 17:21

Virgil Musta, declarație șocantă despre vaccinul anti-covid-19. Ce se va întâmpla pe termen lung

News
Virgil Musta, declarație șocantă despre vaccinul anti-covid-19. Ce se va întâmpla pe termen lung
Virgil Musta, declarație șocantă despre vaccinul anti-covid-19

Medicul care luptă împotriva covid-19 și care efectuează teste la clinica sa privată, contra sumei de 300 de lei, rupe tăcerea. Virgil Musta a oferit o nouă declarație șocantă despre vaccinul anti-covid-19. Acesta a explicat care sunt efectele sale pe termen lung.

Virgil Musta, declarație șocantă despre vaccinul anti-covid-19

Virgil Musta, unul dintre specialiștii care a oferit mai multe declarații în pandemie despre virus, a făcut ieri mai multe declarații despre vaccinul anti-cvodi-19. Acesta s-a arătat profund îngrijorat de un al treilea val al virusului care are o rată de mortalitate de 2%, după cum informează siteul oficial vaccinare-covid.gov.ro.

În continuare, cu toate că există tratamente care au dat rezultate bune împotriva covid-19, Virgil Musta susține vaccinarea. Acesta crede că singura soluție de a scăpa de un virus cu rata de vindecare de 98% este vaccinarea populației.

”Acum, singura soluție este vaccinarea, ca să fim sinceri, mai ales că studiile clinice arată că vaccinul ar fi eficient și împotriva tulpinei britanice, cea care face ravagii la nivelul Europei și Orientului Apropiat. De altfel, așa cum se și știe, Europa este în fața unui nou lockdown pentru ca tulpina britanică, mai contagioasă decât cea de până acum, să nu producă încă un val al pandemiei.

Mai pe românește, cred că este norocul și al nostru că multe țări, din cele afectate, au închis granițele. Sper însă să nu avem parte de încă un val mare, o asemenea situație ne-ar pune mari probleme”, a spus medicul Virgil Musta pentru wowbiz.ro.

Medicul este pro deschiderea școlilor și a grădinițelor

În continuare, specialistul României, care a făcut sume frumoase de bani în pandemie cu testele de detectare ale covid-19, susține că e pro redeschiderii școlilor și a grădinițelor. Rata de transmitere la cei mici este mai scăzută decât în cazul adulților.

”E clar, toți specialiștii din domeniul învățământului spun că trebuie să deschidem școlile și grădinițele, și tind să le dau dreptate. Copii au nevoie și de socializare între ei, trebuie să facă școala în clase.

Dar, pe de altă parte, cred că eu aș fi procedat puțin altfel și aș fi vaccinat cadrele didactice încă din prima tură. Da, știu, mulți s-au declarat îmotrivă, dar asta pentru că nu li s-au explicat avantajele certe, clare, ale vaccinării, mai ales prin prisma războiului de fake news pe acest subiect.

Ca să fiu sincer, eu, de fiecare dată când am fost solicitat, am explicat și unor cadre medicale, și profesorilor sau învățătorilor, care sunt avantajele vaccinării, iar acum, în Timișoara, rezultatele sunt apreciabile din acest punct de vedere.

Trebuie să le explicăm celor care ar trebui vaccinați care sunt efectele, care sunt avantajele, să vorbim și despre posibile reacții adverse, dar totul trebuie făcut cu calm, într-o discuție bazată pe argumente și pe experiențele de până acum, la nivel mondial.

Iar dacă cadrele didactice ar fi vaccinate, am avea un avantaj considerabil în a lupta împotriva COVID-19, mai ales după ce se deschid școlile”, a mai spus Virgil Musta.

Virgil Musta, despre efectele adverse ale vaccinului

În continuare, medicul de la Timișoara a mai oferit declarații despre efectele adverse ale vaccinului anti-covid-19. Acesta susține că, pe termen lung, nu există pericole, făcând o paralelă bizară. Virgil Musta suține că ai mai multe șanse să te lovească mașina decât să ai reacții adverse.

”Oricare dintre variantele aprobate deja sunt vaccinuri sigure, toate testele efectuate anterior lansării (pe zeci de mii de oameni), dar și observațiile de până acum de la cei peste 30 de milioane de oameni din 46 de țări care au primit deja prima doză de vaccin, ne arată că vaccinul, indiferent de compania producătoare, nu are efecte secundare pe termen scurt mai accentuate decât alte vaccinuri de până acum, ba chiar mai puține.

Practic, probabilitatea de a avea un accident de mașină este mult mai mare decât efectele adverse serioase. Pe termen lung, toate estimările experților, bazate pe modul concret de interacționare cu organismul nostru, ne arată că nu vor exista efecte dăunătoare sănătății cauzate de acest vaccin.

Evident că nu s-a putut încă observa concret acest lucru, pentru că nu avem o monitorizare pe o durată de ani de zile, dar părerea mea este că, spre exemplu, poluarea și lipsa de igienă au efecte mult mai nefaste pe termen scurt și lung decât vaccinul”, a mai spus medicul Virgil Musta, conform sursei sus menționate.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro