Viorica de la Clejani a răbufnit. Ce spune despre Margherita: „Vreți să moară ca Mădălina Manole?“

Scandalul care o are în centru pe fiica Vioricăi de la Clejani este departe de a se fi terminat. Văzând că Margherita este încolțită din toate părțile, vedeta și-a luat în serios rolul de mamă și a ieșit la atac. Declarațiile ei, în continuare.

„Am nervi și nu am consumat nimic“

Viorica de la Clejani a avut o ieșire nervoasă seara trecută în timp ce Ioniță oferea un interviu în direct. Se pare că mama îndurerată nu își mai găsește liniștea după ce fiica sa, Margherita, a fost implicată într-un accident, fiind prinsă sub influența substanțelor interzise. Cu lacrimi în ochi, femeia a strigat să-i fie lăsați copiii în pace, fiindu-i teamă ca fiica ei să nu cadă în depresie și să recurgă la gesturi necugetate.

„Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiii în pace.Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Sunt lucruri mai importante în țara asta.

Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții“, a insistat mama Margheritei.

Viorica de la Clejani a mărturisit că este disperată și că din cauza scandalului momentului, care de o săptămână ține primele pagini ale ziarelor tabloide, nu mai poate ieși din casă fără să fie arătată cu degetul.

„Eu sunt contra droguri“

Cu toate că atunci când a fost oprită de oamenii legii a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, fata cunoscutei interprete susține sus și tare că nu a cosumat stupefiante, ba mai mult, că are o poziție fermă împotriva lor.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare.

Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba“, a spus, în apărarea sa, Margherita.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI