Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora. Nu demisionează: „La alegerile locale, diaspora nu votează!”

Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora. Nu demisionează: „La alegerile locale, diaspora nu votează!”
Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor, dar își pune mari speranțe în alegerile locale și parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat susține că PSD va obține un număr mult mai mare de voturi, întrucât diaspora nu va putea vota.

Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora

Președintele PSD a ținut un discurt foarte scurt după ce a aflat că a pierdut alegerile prezidențiale, dar a acceptat ulterior să vorbească deschis la Antena 3. Viorica Dăncilă a atacat din nou românii din diaspora, precizând că PSD va câștiga alegerile locale și parlamentare de anul viitor, întrucât românii din afara țării nu vor avea drept de vot.

„Rezultatul final nu mai poate fi schimbat, dar acum când a început numărătoarea paralelă PSD a mai crescut în ceea ce privește numărul de voturi. Nu pot câștiga amândoi candidații alegerile. Votul românilor a ales și nu putem să nu fim de acord cu ce au dorit românii. Pentru noi însă este important că PSD a obținut numărul de voturi din 2016, ceea ce înseamnă că suntem pregătiți pentru locale și parlamentare. Ne vom concentra pe ele. Atunci nu vom avea votul din diaspora. Și cred că trebuie să plecăm de la acest aspect. Cu același număr de voturi am intrat la Guvernare în 2016”, a declarat Viorica Dăncilă.

După centralizarea a 97,04% din voturi, Klaus Iohannis a obținut 63,08% din voturile românilor, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut doar 36,92%. Au fost numărate 8.817.440 din cele 9.086.643 de voturi exprimate în țară.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din teritoriu, primarilor, simpatizanților, celor care au vrut să înlocuiască ura cu încrederea. PSD a recâștigat încrederea cetățenilor români. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare. Avem un rezultat exit-poll, vom sta până vom prelua procesele verbale, vom face numărătoare paralelă, atunci vom ști rezultatul final”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a aflat rezultatul alegerilor prezidențiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI