Viorica Dăncilă, primire macabră la spitalul din Târgu Mureș. Lumânări și coroane funerare

Viorica Dăncilă, primire macabră la spitalul din Târgu Mureș. Lumânări și coroane funerare
Viorica Dăncilă, primită cu lumânări și coroane funerare

Viorica Dăncilă a avut parte de o primire macabră la Târgu Mureș. Premierul a avut programată o vizită la Spitalul Județean din localitate, unde a fost așteptată de zeci de protestatari care au adus cu ei lumânări și coroane funerare.

Cei care s-au adunat în fața unității spitalicești au afișat mesaje precum „PSD, cancerul sistemului medical” și „#NIMIC”. Pe rețelele de socializare au fost postate imagini în care se observă cum jandarmii încearcă să îi îndepărteze pe protestatari, iar aceștia refuză și huiduie.

Viorica Dăncilă a fost însoțită la Târgu Mureș de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și de ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Premierul României a fost primit cu ostilitate în mai multe orașe
Premierul României a fost primit cu ostilitate în mai multe orașe

Viorica Dăncilă, primită cu lumânări și coroane funerare

„Viorico, Mureşul nu te vrea”, „Unde sunt spitalele regionale promise?” și „Mulţumim pentru nimic”, sunt alte mesaje pe care le-au afișat oamenii adunați în fața Spitalului județean din Târgu Mureș.

La un moment dat, unul dintre jandarmi le-a transmis celor prezenți să părăsească zona, invocând caracterul ilegal al protestului, iar cei prezenți au spus că au venit la spital pentru că se simt rău. „Vă e rău la toți?”, i-a întrebat jandarmul.

„Avem dreptul să ne apărăm democraţia şi ţara”, a spus o femeie după ce forțelede ordine i-au rugat pe protestatari să plece acasă, în timp ce o altă persoană a spus „Ştim cu toţii ce face PSD-ul pentru România. Sunt aici pentru că apăr o cauză nobilă.”

Un alt protestatar a declarat că „Noi am venit să vedem clădirea spitalului, protestăm pentru că arată urât.”

Nu este pentru prima dată când Viorica Dăncilă este primită cu ostilitate la vizitele pe care le efectuează prin țară. Premierul României a avut parte de huiduieli și la vizitele precedente, de la Arad, Timișoara și județul Prahova. Tot mai mulți oameni sunt nemulțumiți de faptul că PSD încearcă să se promoveze prin mesaje care nu reprezintă în totalitate realitatea.