Viorica Dăncilă, așteptată din nou cu proteste și în Prahova. Reacția premierului

Autor: Ciprian Ioana - 15:25

Viorica Dăncilă a plecat, din nou, prin țară, dar vizitele sale sunt primite cu proteste de către cei care contestă PSD.

Viorica Dăncilă a ajuns, miercuri, în județul Prahova pentru a inspecta câteva dintre proiectele făcute cu bani de la Guvern. Numai că a avut parte de același tratament ca la Cluj sau Arad, la vizitele din ultimele zile.

Premierul a fost așteptat de câțiva protestatari în localitatea Urlați, județul Prahova. Ei aveau pancarte și un banner pe care au scris „#România fără hoți”.

Reacția premierului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă e huiduită pe oriunde ajunge. Acest lucru a fost observat și la Cluj și la Arad și în alte regiuni în care a mers. Întrebată ce părere are despre acest tratament, șefa Guvernului a susținut că „în democrație fiecare face cum vrea”.

„Eu cred că într-o democrație fiecare trebuie să își spună punctul de vedere și dacă nu devin agresivi, dacă nu jignesc, fiecare face cum vrea. Dar eu m-aș fi bucurat foarte mult dacă am fi putut avea un dialog, să ne spună care este nemulțumirea lor, să vină cu o soluție, să vină cu o propunere, avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”
Viorica Dăncilă, premierul României

Jurnaliștii au întrebat-o pe șefa Guvernului de ce nu a oprit să vorbească cu protestatarii.

„Nu pot opri oriunde, dar dacă veneau și spuneau că vor să avem un dialog aveam toată deschiderea”
Viorica Dăncilă, premierul României

Premierul Viorica Dăncilă a mers, miercuri, în județul Prahova, pentru a verifica stadiul mai multor investiții. Șefa Guvernului a inspectat proiectele începute cu fonduri de la Guvern, iar la aceste vizite au fost prezenți și reprezentanții autorităților locale.

Din echipa guvernamentală care a mers în Prahova mai fac parte ministrul Economiei, Niculae Bădălău, cel al Sănătății, Sorina Pintea, al Finanțelor, Eugen Teodorovici și cel al Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea.


Citește și...