Viorica Dăncilă, așteptată din nou cu proteste și în Prahova. Reacția premierului

Viorica Dăncilă a plecat, din nou, prin țară, dar vizitele sale sunt primite cu proteste de către cei care contestă PSD.

Viorica Dăncilă a ajuns, miercuri, în județul Prahova pentru a inspecta câteva dintre proiectele făcute cu bani de la Guvern. Numai că a avut parte de același tratament ca la Cluj sau Arad, la vizitele din ultimele zile.

Premierul a fost așteptat de câțiva protestatari în localitatea Urlați, județul Prahova. Ei aveau pancarte și un banner pe care au scris „#România fără hoți”.

Reacția premierului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă e huiduită pe oriunde ajunge. Acest lucru a fost observat și la Cluj și la Arad și în alte regiuni în care a mers. Întrebată ce părere are despre acest tratament, șefa Guvernului a susținut că „în democrație fiecare face cum vrea”.

„Eu cred că într-o democrație fiecare trebuie să își spună punctul de vedere și dacă nu devin agresivi, dacă nu jignesc, fiecare face cum vrea. Dar eu m-aș fi bucurat foarte mult dacă am fi putut avea un dialog, să ne spună care este nemulțumirea lor, să vină cu o soluție, să vină cu o propunere, avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”
Viorica Dăncilă, premierul României

Jurnaliștii au întrebat-o pe șefa Guvernului de ce nu a oprit să vorbească cu protestatarii.

„Nu pot opri oriunde, dar dacă veneau și spuneau că vor să avem un dialog aveam toată deschiderea”
Viorica Dăncilă, premierul României

Premierul Viorica Dăncilă a mers, miercuri, în județul Prahova, pentru a verifica stadiul mai multor investiții. Șefa Guvernului a inspectat proiectele începute cu fonduri de la Guvern, iar la aceste vizite au fost prezenți și reprezentanții autorităților locale.

Din echipa guvernamentală care a mers în Prahova mai fac parte ministrul Economiei, Niculae Bădălău, cel al Sănătății, Sorina Pintea, al Finanțelor, Eugen Teodorovici și cel al Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI