Viorica Dăncilă şi-a demonstrat talentul la dans, la o nuntă în Maramureş. Fostul premier s-a prins în horă cu rivalii din PNL

Viorica Dăncilă a trecut peste înfrângerea de zilele trecute și a dansat în voie la o nuntă din Maramureș

Nunta lui Gabriel Zetea i-a readus zâmbetul pe buze Vioricăi Dăncilă. Aceasta a avut parte de o înfrângere deosebit de mare zilele trecute când a pierdut titulatura de premier al României, iar partidul pe care îl conduce a căzut de la guvernare. Cu toate astea, s-a pus pe picioare și a dat drumul la distracție la evenimentul pe care l-a onorat. Iată cum a încins ringul de dans!

Viorica Dăncilă a încins ringul de dans, la o nuntă din Maramureș!

Fostul prim-ministru al României a trecut pentru câteva ore de faptul că moțiunea de cenzură a trecut cu bio cu nu mai puțin de 238 de voturi pentru în Parlament. Aceasta a trebuit să se pună pe picioare și să onoreze invitația la nunta lui Gabriel Zetea.

Viorica Dăncilă a dat startul distracției și a încins ringul de dans la o nuntă din Maramureș
Viorica Dăncilă a dat startul distracției și a încins ringul de dans la o nuntă din Maramureș

Numeroși social democrați și-au făcut apariția la fericitul eveniment în cursul zilei de sâmbătă, la căsătoria lui Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești. Imaginile postate pe o rețea de socializare le surprind pe doamnele din PSD foarte energice, dansând în voie alături de ceilalți invitați. ”Avem deosebita onoare şi ne bucurăm din suflet că sunteţi alături de noi, doamna premier! Să ne trăiţi! La mulţi ani! (…) Suntem onoraţi cu toţi” se aude de la microfon, în aplauzele celor prezenţi.

Dansul mirilor alaturi de prieteni! Un presedinte de Consiliu Judetean tanar si nelinistit! ? Casa de piatra si o viata frumoasa ca voi!

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

„Casa de piatra, Gabi Zetea!”

„Casa de piatra, Gabi Zetea! Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă”, a fost mesajul Liei Olguța Vasilescu, din mediul online. La nunta lui Gabriel Zetea au mai participat și Eugen Teodorovici, iar unul dintre nași a fost chiar primarul din Borșa, Maramureș, Sorin Timiș.

Cum nu e loc de rivalitate într-o astfel de zi, Zetea i-a chemat și pe cei din opoziție la nuntă. În acest context, câteva persoane din PNL și PMP au acceptat cu drag invitația, chiar și omul de încredere a lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache. Toți au dansat pe ritmurile cântate de Loredana Groza, Aurel Tămaș sau Dinu Iancu Sălăjeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI