Viorica Dăncilă îi declară război lui Klaus Iohannis. „Voi apăra România cu orice preţ”

Dăncilă îi declară război lui Iohannis

Viorica Dăncilă și-a făcut intrarea în lupta pentru Cotroceni și i-a declarat război lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul său nu putea să omită niște acuzații și jigniri la adresa actualului președinte al României. Ce declarații a făcut fostul premier al țării?

Viorica Dăncilă i-a declarat război lui Iohannis

Președintele Partidului Social Democrat a decis să fie mai trasnparentă decât de obicei, așa că a declarat, încă de la începutul discursului, că ar fi avut o altă abordare, dacă moțiunea de cenzură nu ar fi trecut în Parlament. Amintim faptul că guvernul României a căzut ieri, așa că Dăncilă și-a pierdut și rolul de prim-ministru al țării.

Aceasta a spus că unicul proiect al Opoziției este strict ura contra PSD și cultivarea resentimentului. De asemenea, a mai declarat și că opoziția începe ușor, ușor să se divizeze. Desigur că nu puteau să lipsească jignirile la adresa președintelui. Dăncilă a spus că Iohannis este cel mai toxic președinte pe care l-a avut România vreodată.

Viorica Dăncilă i-a declarat război lui Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă i-a declarat război lui Klaus Iohannis

„Nu vor fi simple bătălii de campanie”

„Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război, în care va fi nevoie să ne punem solidaritatea şi munca, dar şi inimile şi curajul de care putem da dovadă. Şi o vom face şi acum, ca de fiecare dată. (…) Nu fugim, noi nu abandonăm, forţa noastră nu e trecătoare. (…) Aceste forţe cu care noi luptăm, vor distrugerea PSD, dispariţia ca partid, au spus-o în discursul public, este singurul lor obiectiv. Ei sunt tari la votul dat de trădătorii vechi şi noi. PSD va învinge. Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată. Să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor. Pentru interesul lui şi pentru a confisca încă cinci ani din viitorul României. Oamenii vor vedea ce poate Guvernul lui Iohannis şi îi vor sancţiona şi la alegerile din toamnă şi la cele ce vor veni”
Viorica Dăncilă (Sursa: antena3.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI