Viorica Dăncilă, reacție surpriză despre Liviu Dragnea. Ce a spus fostul premier

Viorica Dăncilă, reacție neașteptată la adresa lui Liviu Dragnea

Vioroca Dăncilă a avut o reacție neașteptată cu privire la Liviu Dragnea. Ce a spus fostul premier despre fostul său coleg din cadrul Partidului Social Democrat? Care au fost recentele reacții ale acesteia?

Viorica Dăncilă, reacție cu privire la Liviu Dragnea

Relația dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea a fost aspru discutată în perioada în care cei doi făceau parte din PSD, iar formațiunea era la conducere. Lucrurile au început să se strice cu puțin timp înainte ca fostul lider al grupării să ajungă în spatele gratiilor.

Mai exact, Dăncilă a afirmat în cursul serii de luni că nu s-a considerat sacrificată de Liviu Dragnea, tocmai pentru că acesta a susținut-o pentru a se putea bucura de statutul de prima femeie prim-ministru de la noi și susține că a avut încredere în ea și în judecata și ideile sale. Cea din urmă mai afirmă că se cunoștea de mai mult timp cu fostul lider al PSD, dar relația lor nu a puut să se numească o prietenie.

„Nu aş putea spune că m-a sacrificat Liviu Dragnea, pentru că într-adevăr, am venit după nouă ani de Bruxelles, am venit de la un salariu bun, de la o recunoaştere la nivel european, dar să nu uităm că totuşi şi Liviu Dragnea şi partidul, în acel moment mi-a propus să fiu prima femeie prim-ministru şi pentru acest lucru trebuie să le fiu recunoscătoare”, a afirmat, luni seară, la A7TV, Viorica Dăncilă.

De asemenea, aceasta mai afirmă că discuțiile pentru preluarea funcției nu au fost doar cu Liviu Dragnea, ci mai mulți lideri: „Eu am intrat să discut despre susţinerea femeilor, să fie în următorul guvern mai multe femei, de ce nu o femeie vicepremier, iar atunci colegii mi-au spus în acel moment că este nevoie de cineva care să empatizeze cu românii, cineva care să aibă echilibru şi să creeze acest echilibru şi la nivel naţional şi în partid.”

„Liviu Dragnea mă cunoştea de mult timp”

„Eu cred că Liviu Dragnea a avut încredere şi în Sorin Grindeanu şi în Mihai Tudose când i-a propus şi a avut încredere şi în mine atunci când m-a propus, pentru că altfel probabil existau discuţii în partid, înainte de a se veni cu această propunere. Cred că a avut încredere, Liviu Dragnea mă cunoştea de mult timp, dar nu pot să spun că eram un prieten a lui Liviu Dragnea, că participam la întruniri cu Liviu Dragnea. Nu, nu pot să spun acets lucru. Dar mă cunoştea de mulţi ani de zile. Să nu uităm că amândoi venim de la Teleorman, dânsul a fost prima dată la PD, eu am fost la PSD, ne-am bătut în campaniile electorale. Pe urmă a venit la PSD şi bineînţeles că cunoştea toată activitatea mea politică”
Viorica Dăncilă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI