Viorica Dăncilă, mai frumoasă înainte de campanie. Premierul și-ar fi făcut o operație estetică

Viorica Dăncilă, mai frumoasă înainte de campanie

Pregătirile sunt în toi pentru campania electorală, iar ele nu țin doar de îndeplinirea atribuțiunilor, în cel mai scurt timp, sau selectarea unor promisiuni rezonante, ci și de exterior. Spre exemplu, surse politice au declarat că premierul Viorica Dăncilă și-ar fi făcut o operație estetică, cu puțină vreme înainte de a intra în campania electorală.

Viorica Dăncilă și-ar fi făcut o operație estetică

După ani de politică, stres, prietenii dăunătoare, toate s-au așternut pe chipul Vioricăi Dăncilă (55 de ani). Astfel, surse politice au declarat pentru știrileprotv.ro că premierul și-ar fi făcut o operație estetică, cu puțin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă, mai frumoasă înainte de campanie. Premierul și-ar fi făcut o operație estetică
Dăncilă ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor și o corectare a buzelor

Mai exact, liderul PSD ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor. Un posibil argument care să ateste realizarea îmbunătățirilor ar fi lipsa președintelui PSD la întâlnirea de luni din cadrul coaliției guvernamentale, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE.

Dăncilă: „Am făcut poze, o să mai fac poze. Să vedem, să trecem întâi de congres”

Conform sursei menționate mai sus, Viorica Dăncilă nu s-ar fi simțit bine după operația estetică suferită, așa că a preferat să nu fie prezentă la discuția cu Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare. Pe de altă parte, ar exista o scuză care să îi motiveze lipsa de la dialogul cu Tăriceanu. Președintele PSD a confirmat vineri faptul că s-a pregătit pentru campania electorală din acest an și că a fost prezentă la o sesiune foto.

„Am făcut poze, o să mai fac poze. Să vedem, să trecem întâi de congres”, a spus Viorica Dăncilă, înainte de ședința CEX al partidului pe care îl conduce de vineri.

Congres PSD, 24 august – sâmbătă este de așteptat ca Dăncilă să fie confirmată în postura de candidat al PSD pentru funcția de președinte al țării noastre. Decizia a fost motiv de frustrare pentru ALDE, care îl sprijină pe Călin Popescu Tăriceanu în cursa electorală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI