Cine este și cum arată actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Loredana Moise, cu 26 de ani mai tânără

Cine este și cum arată actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Loredana Moise, cu 26 de ani mai tânără
Cine este și cum arată Lloredana Moise, actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a dat lovitura! A încercat până a găsit exact ce-i trebuie. Acesta este la a cincea căsătorie cu Loredana Moise, femeia cu 26 de ani mai tânără care a reușit să-i fure inima. Cum arată aceasta?

Cum arată actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu?

Călin Popescu Tăriceanu a demonstat regula care arată că a treia este cu noroc. În cazul său, a cincea se pare că este cu noroc. Loredana Moise este actuala soție a lui Tăriceanu, mai tânără cu 26 de ani decât el. Dacă istoricul politic al său a fost ceva mai zbuciumat, nici cel amoros nu a fost unul mai așezat. 

Din toamnă îl vor aștepta mari emoții în calitate de candidat la alegerile prezidențiale, iar în clipele grele ce urmează îi va fi alături Loredana, cea în brațele căreia și-a găsit în sfârșit fericirea. Bruneta este o frumusețe, are un corp tonifiat și un chip superb, așa că Tăriceanu are cu ce să se mândrească, indiferent dacă pe partea politică va dobândi sau nu titlul dorit, acasă îl așteaptă tot mai tânăra sa parteneră.

Călin Popescu Tăriceanu alături de actuala soție, Loredana Moise
Călin Popescu Tăriceanu alături de actuala soție, Loredana Moise

„Este prietenul meu, este un tată minunat, un soț devotat familiei”

Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit încă din 2013 cu Loredana Moise, cea care i-a oferit, la doar după ce și-au unit destinele, un băiețel. Bruneta lucrează ca designer și deține sume frumușele, cu toate că declarația de avere arată că nu le posedă.

„Este prietenul meu, este un tată minunat, un soț devotat familiei, este un soț pe care îl iubesc. A fost dragoste la prima vedere. Eu țin foarte mult la discreție și la bunul simț. Cred că doamnele din spatele bărbaților puternici să îi susțină din spate. Nu mi se pare normal ca noi să ne amestecăm pe scena politică. Eu prefer să îl susțin pe Călin de undeva din umbră. Este un om activ și eu îi sunt alături. Soțul meu este gurmand și cred că cel mai mult îi plac bamele. Îi plac șnițelele, ciorba de burtă și dulcele. Soțul meu face cea mai bună dulceață”
Loredana Moise