Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a mai vrut să se alieze cu Victor Ponta: ”Mincinos și duplicitar!”

Autor: Claudiu Surmei - 16:18, 19 aug. 2019
Viorica Dăncilă nu a mai vrut să se alieze cu Victor Ponta

Viorica Dăncilă a reacționat după ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj în care susține că premierul i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România. Dăncilă a precizat că nu a mai vrut să se alieze cu Ponta pentru că este „mincinos și duplicitar.”

Viorica Dăncilă nu a mai vrut să se alieze cu Victor Ponta

„(…) Ca și în cazul UDMR Doamna Dăncilă mi-a cerut și mie sprijinul pentru rămânerea la guvernare; mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomania/ a insistat să mă vadă și să mă convingă deși am fost foarte clar că nu cred și nu mă interesează ofertele ei! (…)”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

Viorica Dăncilă a reacționat tot printr-o postare pe rețeua de socializare. Premierul a anunțat că nu și-a mai dorit o alianță cu Ponta pentru că acesta are un „stil mincinos și duplicitar.”

„Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, este mesajul Vioricăi Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI