18 ian. 2021 | 17:41

Viorica Dăncilă lansează o carte! Cum este posibil și ce promite fostul premier

Știri generale
Viorica Dăncilă lansează o carte! Cum este posibil și ce promite fostul premier
Fostul prim-ministru scoate o carte

Se pare că fostul premier al României va lansa în curând o carte. În ”cartea-interviu”, Viorica Dăncilă promite dezvăluiri din perioada în care a fost prim-ministru și despre relația sa cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă lansează o carte

Viorica Dăncilă a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lansa o carte-interviu pe care a realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. În carte, fostul premier vorbește despre provocările pe care le-a întâmpinat în perioada când era șeful Guvernului, dar și despre relația sa cu Liviu Dargnea.

”Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă a fost și va rămâne social-democrată

De asemenea, fostul prim-ministru susține că sunt lucruri care trebuiesc spuse, deoarece PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza problemelor trecutului. Mai mult, Viorica Dăncilă susține că a fost și va rămâne social-democrată și un om de echipă.

”Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a adăugat Viorica Dăncilă.

De ce a gafat Viorica Dăncilă cât a fost premier

După cum bine știți cu toții, Viorica Dăncilă a fost prima femeie prim-ministru a României. În acea perioadă, fostul premier a ieșit în evidență prin unele gafe pe care le-a făcut și care au pus-o într-o lumină mai puțin favorabilă.

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Viorica Dăncilă a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări, printre care s-au aflat și unele despre greșelile gramaticale pe care le-a făcut. Întrebată de moderatoarea emisiunii ”Ce părere are despre imaginea care i s-a creat”, fostul premier al României a răspuns:

”Sunt un om care a terminat o facultate, care a luptat pentru fiecare treaptă pe care a urcat atât din punct de vedere politic, cât și al carierei. Sunt un om care într-adevăr sub influența presiunii, a oboselii, a stresului, a făcut greșeli de exprimare. Dar și un jucător abil, sub presiune, face greșeli.

Vedem acum că sunt mulți lideri politici care greșesc, sunt lideri care aduc în limba română cuvinte noi, dar nimeni nu-i taxează așa cum am fost eu”, a răspuns Viorica Dăncilă.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro