Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari furioși la Bârlad: „Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei“ – VIDEO

Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari furioși la Bârlad: „Dacă intru acolo, bag mâna în părul ei“ - VIDEO

Viorica Dăncilă a avut parte de o nouă primire ostilă, de această dată la Bârlad. Șefa Guvernului a fost abordată de un bărbat și de o femeie, care s-au declarat extrem de nemulțumiți de guvernarea PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a mers, marți, la Bârlad, unde a fost întâmpinată de mai mulți protestari. Ei au cerut să se apropie pentru a vorbi cu șefa Guvernului pentru a-și spune nemulțumirile.

Incidentele au avut loc la Spitalul Municipal de Urgenţă Elena Beldiman. În jurul premierului s-au strâns rapid SPP-iștii și membrii echipei sale, dar protestatarii vocali tot s-au făcut auziți.

Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari nervoși la Bârlad

Premierul Viorica Dăncilă a venit însoțită de delegația oficială, din care făcea parte și ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Una dintre femeile adunate la intrarea în Spitalul Municipal de Urgență s-a declarat extrem de nemulțumită de vizita premierului.

„Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?”, i-a strigat aceasta. Premierul a părut că vrea să discute cu femeia, dar aceasta a fost ținută la distanță.

„De ce? De ce să îmi fie ruşine?”, a fost răspunsul premierului, moment în care a intervenit liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Dialogul dintre femeia nervoasă și liderul PSD Vaslui a fost surprins de Realitatea Locală.

Protestatara: Vedeţi-vă de treaba dumneavoastră şi nu puneţi mâna pe mine, da? La Vaslui vă faceţi legile, nu la Bârlad!

Buzatu: Stai cuminte!

Protestatara: La Vaslui să aveţi tupeu, nu la Bârlad da? Aţi dus ţara asta de râpă.

Buzatu: Du-te de aicea! Ai noroc..

Protestatara: De ce am noroc? Ameninţări în direct?

Buzatu: Noi deranjăm pe cineva? Te-am deranjat cu ceva?

Protestatara: Nu m-aţi deranjat pe mine, aţi deranjat tot Vasluiul.

Buzatu: Judeţul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%….

Protestatara: Cine v-a ales? Numai analfabeţi şi asistaţi sociali! Buzatu: Hai să fim prieteni… Protestatara: Nu v-ar fi ruşine! Buzatu: Vezi că eu vorbesc politicos, dar n-am răbdare multă!

În cele din urmă, bărbatul nervos, cel care o abordase, la rându-i, pe Viorica Dăncilă a fost primit înăuntru pentru a sta de vorbă cu aceasta.

Vezi dialogul în video-ul de mai jos: