CTP, reacție neașteptată despre Klaus Iohannis: „S-a schimbat mult față de 2014”

CTP, reacție neașteptată despre Klaus Iohannis: „S-a schimbat mult față de 2014”
CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii. Ce laude i-a adus și unde l-a criticat?

Cristian Tudor Popescu a comentat în această seară, la Digi 24, prestația președintelui actual al României, la dezbaterea de azi cu jurnaliștii. Cu toate că gazetarul l-a ținut aproape în continuu dintr-o laudă în alta, a avut un mic lucru să-i reproșoze.

CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii

Cristian Tudor Popescu a comentat în detaliu prestația lui Klaus Iohannis la dezbaterea din seara aceasta cu jurnaliștii. Gazatarul i-a adus nenumărate laude președintelui, spunându-i că și-a îmbunătățit comunicarea cu jurnaliștii, dar și discursul. Mai mult decât atât, gazetarul a făcut o comparație dintre Iohannis din 2014, la începutul primului mandat, și Iohannis din 2019, aflat în turul II în lupta pentru Cotroceni.

„Nu e genul meu să folosesc astfel de termeni: mega, extra. A fost o dezbatere eficientă, întrebările au fost în majoritatea întrebări incomode pentru președinte, nu a fost ceva formal. A așteptat președintele să-i pună întrebări toată lumea. A fost o dezbatere utilă, după părerea mea. O întâlnire cu alegătorii, cu jurnaliștii, foarte utilă pentru alegători. Nu am înțeles întrebarea ușor stupidă despre o cască în ureche care să-i spună ce să spună. Este imposibil așa ceva. Aici președintele a reacționat bine și a găsit pulsul perfect. S-a schimbat mult față de 2014, când am avut o grămadă de lucruri să-i reproșez și în campanie și după aceea. A progresat, după părerea mea, foarte mult, față de atunci. Domnul Iohannis a dorit în această conferință să dea o impresie de umanitate, ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit, mai mult decât de obicei. A dat niște răspunsuri care diferă de stilul cu care ne-a obșnuit și care i-a adus porecla de Robocop. A reușit să modifice puțin imaginea despre el, a răspuns în multe situații ca un om”
Cristian Tudor Popescu

Conferinta Klaus Iohannis

Klaus Iohannis face o conferinta de presa la sediul PNL.

Publicată de Digi24 pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

„Doamna Dăncilă când participă la un eveniment similar?”

„Aș avea o singură întrebare: doamna Dăncilă când participă la un eveniment similar? Cu toți jurnaliștii, să răspundă la fel, în aceleași condiții. Bineînțeles că n-o să-l facă, dar eu sunt dator să pun această întrebare. Domnul Iohannis a făcut asta, să facă și doamna Dăncilă, să vedem dacă face față, asta apropo de frica de a se întâlni. Doamna Dăncilă a refuzat să se vadă cu toți candidații. O aștept să o văd acum”
Klaus Iohannis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI