13 nov. 2019 | 19:36

CTP, reacție neașteptată despre Klaus Iohannis: „S-a schimbat mult față de 2014”

Știri generale
CTP, reacție neașteptată despre Klaus Iohannis:
CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii. Ce laude i-a adus și unde l-a criticat?

Cristian Tudor Popescu a comentat în această seară, la Digi 24, prestația președintelui actual al României, la dezbaterea de azi cu jurnaliștii. Cu toate că gazetarul l-a ținut aproape în continuu dintr-o laudă în alta, a avut un mic lucru să-i reproșoze.

CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii

Cristian Tudor Popescu a comentat în detaliu prestația lui Klaus Iohannis la dezbaterea din seara aceasta cu jurnaliștii. Gazatarul i-a adus nenumărate laude președintelui, spunându-i că și-a îmbunătățit comunicarea cu jurnaliștii, dar și discursul. Mai mult decât atât, gazetarul a făcut o comparație dintre Iohannis din 2014, la începutul primului mandat, și Iohannis din 2019, aflat în turul II în lupta pentru Cotroceni.

„Nu e genul meu să folosesc astfel de termeni: mega, extra. A fost o dezbatere eficientă, întrebările au fost în majoritatea întrebări incomode pentru președinte, nu a fost ceva formal. A așteptat președintele să-i pună întrebări toată lumea. A fost o dezbatere utilă, după părerea mea. O întâlnire cu alegătorii, cu jurnaliștii, foarte utilă pentru alegători. Nu am înțeles întrebarea ușor stupidă despre o cască în ureche care să-i spună ce să spună. Este imposibil așa ceva. Aici președintele a reacționat bine și a găsit pulsul perfect. S-a schimbat mult față de 2014, când am avut o grămadă de lucruri să-i reproșez și în campanie și după aceea. A progresat, după părerea mea, foarte mult, față de atunci. Domnul Iohannis a dorit în această conferință să dea o impresie de umanitate, ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit, mai mult decât de obicei. A dat niște răspunsuri care diferă de stilul cu care ne-a obșnuit și care i-a adus porecla de Robocop. A reușit să modifice puțin imaginea despre el, a răspuns în multe situații ca un om”
Cristian Tudor Popescu

Conferinta Klaus Iohannis

Klaus Iohannis face o conferinta de presa la sediul PNL.

Publicată de Digi24 pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

„Doamna Dăncilă când participă la un eveniment similar?”

„Aș avea o singură întrebare: doamna Dăncilă când participă la un eveniment similar? Cu toți jurnaliștii, să răspundă la fel, în aceleași condiții. Bineînțeles că n-o să-l facă, dar eu sunt dator să pun această întrebare. Domnul Iohannis a făcut asta, să facă și doamna Dăncilă, să vedem dacă face față, asta apropo de frica de a se întâlni. Doamna Dăncilă a refuzat să se vadă cu toți candidații. O aștept să o văd acum”
Klaus Iohannis

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro