Viorica Dăncilă, umilită de un elev de 17 ani. Ce i-a răspuns premierului, după ce a fost agresat de jandarmi

Elevul de 17 ani a reacționat după declarațiile Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a primit o replică acidă din partea elevului de 17 ani care a fost amenințat de un jandarm că va fi amendat pentru protestul organizat în fața Spitalului Județean din Târgu Mureș. Reacția tânărului a venit după ce premierul i-a acuzat pe cei care au protestat că o jignesc pentru că nu știu ce vor.

„După ce ne-a vizitat la Tîrgu-Mureș unde a fost primită exact așa cum merită, Dăncilă ne-a catalogat drept fiind persoane fără perspective și fără idei, dornice de dezbinare.

Stimată doamnă, vă anunț că știu ce vreau de la viață și am câteva obiective foarte bine fixate în gând! Credeți-mă că la cei 17 ani ai mei, mă uit în urmă cu gândul împăcat că am tras un semnal de alarmă foarte clar la Tîrgu-Mureș alături de restul mureșenilor care vă așteptau”, a scris Alin Popoviciu pe contul personal de Facebook.

Elevul a reacționat după declarațiile Vioricăi Dăncilă

Premierul României s-a plâns că a fost așteptată la Târgu Mureș cu lumânări și coroane de flori și a spus despre cei care au protestat că nu au idei și că vor doar să dezbine și să jignească. Dăncilă a mai spus că aceștia nu au realizat nimic în viață, iar replica i-a fost dată imediat.

„Exact cum mă vedeți în fotografia de mai jos, exact așa am și acum zâmbetul pe buze că la vârsta de 17 ani am reușit lucruri pe care alții nu le-au reușit într-o viață!

Dragi prieteni, vă invit să promovați cât mai departe acest mesaj pe care îl transmit în public doamnei Dăncilă, drept replică pentru faptul că ne-a catalogat într-un mod dezolant după ce am umilit-o la Tîrgu-Mureș!

Vă mulțumesc din toată inima pentru susținere și promovare, dragi prieteni de bună credință! Fără voi, toată munca mea ar fi zadarnică!”, a mai scris elevul pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI