Viorica Dăncilă, declarații despre cazul Caracal: ”Lupta împotriva corupției trebuie să continue”

Viorica Dăncilă, declarații despre cazul Caracal: ”Lupta împotriva corupției trebuie să continue”
Viorica Dăncilă, declarații despre cazul Caracal

Viorica Dăncilă a făcut declarații de presă, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul României a anunțat că a hotărât convocarea Parlamentului într-o sesiune extraordinară pentru a lua măsuri ”imediate”.

Viorica Dăncilă a făcut declarații despre cazul Caracal

Anunțul regăsit pe site-ul Guvernului nu menționează care va fi subiectul declarațiilor, dar nu este exclus ca Dăncilă să atingă și subiecte despre ultimele măsuri în cazul de la Caracal.

„Vinovați sunt toți cei care au putut să facă ceva și nu au făcut. Nu putem accepta acest lucru. Lupta împotriva corupției nu trebuie să continue. Primul lucru pe care trebuie să-l protejăm este viața. Solicit tuturor factorilor responsabili să se implice. Să vină toți cei care vor ca siguranța să fie o prioritate. Nu mai este vorba de a fi oameni politici, ci de a fi oameni.
Viorica Dăncilă, declarații despre cazul Caracal: Lupta împotriva corupției trebuie să continue
Lupta împotriva corupției trebuie să continue
Împreună cu specialiștii trebuie să reparăm tot ceea ce este atât de profund greșit. Ceea ce s-a întâmplat la Caracal m-a zdruncinat ca femeie și ca mamă. Din solidaritate cu toate femeile românce și toți părinții care se gândesc la binele celui drag, voi face tot ceea ce stă în putere ca în România să primeze siguranța.”, a declarat Dăncilă, la Palatul Victoriei. 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI