Viorica Dăncilă, adevărul despre relația ei cu Liviu Dragnea: ”Pot să mă lupt!”

Viorica Dăncilă susține că Liviu Dragnea i-a devenit dușman

Relația dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea este tot mai tensionată. Fostul premier al României a declarat că pe lângă cei șapte bărbați care o urăsc și o atacă deja a apărut și al optulea, făcând referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dăncilă nu a precizat însă cine sunt ceilalți bărbați care îi poartă pică.

Viorica Dăncilă susține că Liviu Dragnea i-a devenit dușman

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova pe data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, fiind găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu. A fost momentul în care Dragnea și-a pierdut funcțiile pe care le avea în acel moment, președinte al PSD și respectiv președinte al Camerei Deputaților. Ulterior, Viorica Dăncilă, care era foarte apropiată de el, a fost numită la șefia partidului.

Fostul lider de partid s-a arătat nemulțimit de decizia social-democraților și a contestat în instanță numirea Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului. După ce Curtea de Apel a respins cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul în care contestă noua conducere a PSD. Magistrații au respins, de asemenea, cererea de sesizare a Curții Constituționale din România.

În urma acesteor acțiuni, Viorica Dăncilă a vorbit despre relația ei cu Liviu Dragnea, precizând că fostul lider PSD s-a alăturat celorlalți bărbați care o critică și o atacă.

„Nu pot să vă spun că m bucură acest lucru. Aș minți și am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă șapte bărbați de stat care mă urăsc și mă atacă, iată că a venit și al optulea. Pot să mă lupt cu toți opt”, a declarat Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI