Totul s-a întâmplat în mare secret. Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

Totul s-a întâmplat în mare secret. Liviu Dragnea a ieșit din închisoare
Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare! Fostul președinte al Partidului Social Democrat a ieșit din spatele gratiilor în secret. Cu toate că s-a zvonit că nu i se va acorda permisia de 24 de ore de libertatea, se pare că șefii Penitenciarului Rahova s-au răzgâdit. Cum s-a petrecut totul și de ce decizia finală a conducerii a fost alta decât cea inițială?

Știre în curs de actualizare

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a ieșit din închisoare pe ascuns. Ieri a fost adoptată învoirea, iar astăzi s-a întors în detenție. Cu toate că șefii Penitenciarului Rahova unde își ispășește pedeapsa de 3 ani și jumătate din cauza acuzațiilor aduse în dosarul angajărilor fictive i-au refuzat cererea, se pare că la scurt timp s-au răzgândit. Mai mult decât atât, conducerea închisorii îl cosideră pe acesta un deținut model. Șeful parcului auto i-a făcut lui Dragnea o caracterizare demnă de invidiat, afirmând că deținutul a respectat cu strictețe programul, a muncit atunci când trebuia și nu a creat niciun conflict cu ceilalți deținuți.

În acest context, în ziua liberă a sa, Dragnea a părăsit închisoare în jurul prânzului, urmând ca astăzi să revină în spatele gratiilor, tot în jurul după-amiezii. Irina Tănase s-a dat puțin de gol ieri când s-a pozat în momentul în care era blocată în trafic. Aceasta se afla, cel mai probabil, în drum spre iubitul său. Informațiile de ieri indicau faptul că Dragnea urma să iasă din penitenciar în cursul săptămânii viitoare, pe data de 4, 5 sau 6 noiembrie.

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare! Toul s-a petrecut în secret
Liviu Dragnea a ieșit din închisoare! Toul s-a petrecut în secret

Inculpați în dosarul în care este acuzat Dragnea

Rodica Miloş, fost director executiv adjunct al DGASPC Teleorman, – 3 ani cu suspendare Ionel Marineci, fost şef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului şi familiei – 3 ani cu suspendare Adriana Botorogeanu – 2 ani cu suspendare Constantin Claudiu Balaban, şef al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei din municipiul Alexandria – un an cu suspendare Nicuşor Gheorghe, la data faptelor şef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare – 3 luni cu suspendare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI