Ce a răspuns Viorica Dăncilă, atunci când a fost întrebată dacă a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Ce a răspuns Viorica Dăncilă, atunci când a fost întrebată dacă a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer
Viorica Dăncilă susține că nu a vorbit cu Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă a luat legătura cu Liviu Dragnea, în contextul în care fostul președinte PSD a primit o zi de permisie și a părăsit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al României susține că nu a vorbit cu Dragnea.

Viorica Dăncilă susține că nu a vorbit cu Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a ieșit din închisoare pentru 24 de ore

Liviu Dragnea a primit permisiunea de a părărsi Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore, iar potrivit unor surse acesta a beneficiat deja de recompensă. Jurnaliștii au întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă s-a întâlnit cu fostul președinte al Camerei Deputaților în ziua în care acesta a fost în libertate, iar candidatul la alegerile prezidențiale a spus că nu a discutat cu Dragnea.

„Nu, nu am vorbit cu domnul Dragnea”, a răspuns Viorica Dăncilă în momentul în care a fost întrebată cu privire la un potențial dialog cu fostul lider al PSD.

Premierul demis al României s-a aflat, sâmbătă, la Arad, unde a discutat cu oameni de afaceri, autorități locale, sindicaliști și susținători PSD. Viorica Dăncilă a primit drept cadou o sabie de samurai din partea organizației PSD Arad.

„Doamna Viorica Dăncilă, din punctul meu de vedere sunteți un samurai, chiar dacă sunteți femeie. Sunteți mult mai puternică decât mulți bărbați, inclusiv decât cei șase, șapte bărbați care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiți sigură că veți câștiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptați mici cadouri simbolice, din partea mea și a organizației, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbați și nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiați atât la propriu, cât și la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră știți exact la ce mă refer eu, i-a transmis”, președintele organizației PSD Arad, Dorel Căprar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI