Viorel Lis continuă lupta la tribunal. Ultima decizie l-a scos din sărite

Viorel Lis continuă lupta la tribunal.

Fostul primar, Viorel Lis nu reușește să scape de problemele create din cauza unei moșteniri. El se judecă de un an de zile cu vecinii pentru o livadă din localitatea natală. Decizia luată de magistrați l-a scos din sărite.

Viorel Lis continuă lupta la Judecătorie

Când Viorel Lis credea că a scăpat de probleme o dată pentru totdeauna, procesul pentru moștenire a luat o întorsătură urâtă, după ce vecinii săi au decis să nu renunțe ușor la luptă. Fostul edil și ceilalți adversari cu care se judecă pentru o livadă situată într-o localitate din județul Argeș au vrut să ajungă la o înțelegere, dar judecătorii nu au fost de acord cu tranzacția lor.

„Respinge tranzacția părților, formulată în cauza privind pe reclamanţii-pârâţi ION GABRIELA, MEDARU MIHAELA-IULIANA, ION CRISTIAN CĂTĂLIN, pe pârâtul-reclamant LIS VIOREL și pe pârâta LIS FLORENTINA. Cu recurs în termen de 30 de zile la Tribunalul Argeș. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Curtea de Argeș”, au decis judecătorii. Fiind nemulțumiți de această decizie adversarii fostului edil au declarat recurs.

Moștenirea din județul Argeș

Potrivit Spynews.ro, Viorel Lis declara în urmă cu 15 ani despre moștenirea din localitatea natală:

”În timpul mandatului n-am avut nici o firmă. Un lucru mai de preț era casa părintească de la Curtea de Argeș, pe care am extins-o cu o cameră. În plus mai aveam patru hectare de pământ, moștenite de la părinți. În urma divorțului am cumpărat o casă pe Tunari. Am renovat-o și apoi am închiriat-o, ca să mai scot un ban. Acum stau într-un apartament cu două camere, în zona Dristor. L-am cumpărat împreună cu Oana” spunea Viorel Lis.

Viorel Lis
Decizia judecătorilor l-a scos din sărite pe fostul edil Viorel Lis.

Viorel Lis are probleme de sănătate

Mai mult, în ultima perioadă, Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate. Oana, soția lui, a fost cea care i-a fost alături în tot acest timp și care l-a făcut să treacă mai ușor peste probleme. Oana Lis declara în 2019, că fostul edil a fost diagnosticat cu depresie. Ea, proaspăt ieșită de pe băncile facultății de psihologie, încearcă să îl facă să treacă peste această perioadă nefericită.

„Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viața, dar eu îl susțin cum pot” spunea Oana Lis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI