Violuri și agresiuni sexuale, cutremur în fashion. Acuzații fără precedent ale modelelor

Scandal în lumea modei. Câteva tinere aduc acuzații grave de viol și agresiuni sexuale

Lumea fashion-ului se cutremura din cauza unor evenimente șocante. Câteva modele vin cu mărturii incredibile în spațiul public despre terorile la care au fost supuse. Scandalul fără precedent aduce în prim-plan acuzații grave de viol și agresiuni sexuale.

Scandal imens în lumea modei! Acuzații de viol și agresiuni sexuale din partea unor tinere

Scandal fără precedent în lumea modei, după ce câteva tinere și-au spus povestea. Mai multe brand-uri cunoscute și cu greutate sunt implicate. Gerald Marie, unul din foștii șefi ai agenției de modele Elite, se confruntă acum cu o situație care-i va păta veșnic imaginea, dacă se dovedește a fi adevărată. Fostul soț al supermodelului Linda Evanghelista este ținta unei investigații în Franța după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și viol. Învinuirile vin din partea a trei modele, una din ele miniră la momentul în care au fost înpătuite cele afirmate de ea.

Cele trei modele susțin că Gerald le-a cerut favoruri sexuale când aveau 17, 19 și respectiv 21 de ani. Fostul model care nu avea 18 ani atunci este nimeni alta decât Carre Otis, nume cunoscut acum în lumea fashion-ului. Otis are acum 51 de ani și susține că a fost violată de mai multe ori de către Gerald în anul 1986, pe atunci când ara la început de carieră și se afla la Paris de una singură. Bărbatul s-a însurat cu Linda Evanghelista la un an de la cele petrecute pe când el avea 38 de ani, iar soția supermodel doar 22 de ani.

Ce a spus soția presupusului inculpat?

Așadar, incidentele s-au petrecut când acesta era logodit cu Linda, care spune că nu a știut nimic despre ce s-a întâmplat cu cele trei colege de breaslă, dar susține că le aplaudă curajul. „Nu este potrivit pentru mine să comentez acuzaţiile în acest moment”, a declarat, în replică, Gerald Marie (70). „Doresc doar să fie clar că le neg vehement!” Alexandra Zarini a fost cea care provocat acest scandal. Femeia are 35 de ani și e nepoata lui Aldo Gucci, fiul cel mare al lui Guccio Gucci, fondatorul brand-ului. Ea este cea care a intentat un proces la Curtea Superioadă din LA după după ce a fost violată de tatăl ei vitreg.

Patricia Gucci, fiica lui Aldo Gucci, a știut ce se întâmplă și chiar a facilitat și acoperit abuzurile. Bărbatul a început să o abuzeze pe fată pe când avea doar 6 ani și a continuat până când Alexandra a împlinit 22. Tânăra susține că bunica ei i-a cerut să păstreze secretul, iar mama ei a amenințat-o că o va dezmoșteni dacă va spune cuiva, din cauza fricii că imperiul Gucci ar putea fi dărâmat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI