Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Șocant ce a urmat

Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Șocant ce a urmat
Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Inquam Photos

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost prinsă într-un scandal monstru. Ea, împreună cu președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, au susținut, duminică, o conferință în aer liber. Cei doi au fost apostrofați de un pensionar care a început să urle nervos și să amenințe că se sinucide. Șefa Muncii a acuzat că circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului cu pricina, Gabriel Mutu. Mai multe detalii, în continuare.

Pensionarii au sărit la gâtul ministrului Muncii

În timp ce își susținea discursul la pupitrul amplasat în exterior, Violeta Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, iar unul dintre aceștia s-a apropiat de ea și a început să urle, pe motiv că nu crește pensiile, și să o huiduie. Mai mult, bătrânelul a amenințat că își va pune capăt zilelor.

În replică, ministrul i-a spus să nu se mai lase manipulat de PSD, acuzându-l pe primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, de complicitate în acest scandal.

„Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că ăși bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția“, i-a spus Violeta Alexandru pensionarului conflictual.

Un bătrânel a amenințat că se sinucide

Ministrul Muncii și-a păstrat calmul și a declarat că va vorbi în particular cu persoana în cauză. Ba chiar a susținut că era pregătită pentru astfel de scandaluri.

„Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă. În realitate, îi manipulează, se folosește de necazurile lor pentru interese de parti. Mă aștept să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6. De aceea, au confiscat Bucureștiul“, a completat Alexandru.

Pensionarul striga în gura mare că se sinucide și i-a huiduit pe ministrul Muncii și pe colegii săi, aflați împreună la o conferință de presă în cartierul Militari.

„Mărește-mi pensia! Te omor cu mâna mea!“, i-a spus bătrânul Violetei Alexandru.

Urmăriți Playtech.ro și pe