Violată la 14 ani, o tânără și-a confruntat atacatorul pe postul național de televiziune: cât a suferit

O mare parte din viața unei tinere adolescente a fost un chin provocat de un singur om și totul a început pe vremea când avea doar 14 ani. Din fericire, tânăra s-a numărat printre cei care a avut ocazia să-și confrunte atacatorului.

Scena de mai jos a devenit virală pe rețelele sociale, datorită poveștii dramatice din spate. Tânăra din dreapta din neamul yazizi a reușit să-i vorbească jihadistului ISIS care i-a distrus viața în urmă cu câțiva ani La doar 14 ani, Ashwaq Hajji Hameed a fost răpită și violată. La ora actuală, tânăra are 19 ani.

Bărbatul extremist a transformat-o în 2014 pe tânăra din imaginile alăturate în sclav sexual. A abuzat-o și a vândut-o mai departe, trecând prin câțiva ani de suferință și chin, până când Hameed a reușit să fugă din țară.

violator confruntare tv

Chiar și după ce a rueșit să scape din acel context, stresul ei a continuat în Germania, unde a trăit aproximativ trei ani. A fugit și din acea țară în momentul în care și-a dat seama că cel care a violat-o, Abu Humam, se află și el acolo. Tânăra a conștientizat acest lucru într-o zi obișnuită, când se deplasa într-o localitate în apropiere de Stuttgart și l-a văzut pe Humam. Agresorul a oprit-o atunci și a amenințat-o, spunându-i că știe cine este și unde locuiește.

Conform celor de la Daily Mail, după acel episod, tânăra a revenit în Iraq din Germania și s-a stabilit într-o tabără de refugiați. Când a aflat că Abu Humam a fost arestat și a ajuns în custodia autorităților irakiene, tânăra și-a făcut curaj și și-a confruntat agresorul.

“Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Pentru că sunt Yazidi? Aveam doar 14 ani când m-ai violat. Ridică-ți capul. Tu ai vreo soră? Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani. Vârsta fiicei tale, a fiului tău. A surorii tale”, sunt cuvintele cu care Ashwaq Hajji Hameed și-a înfruntat violatorul. Bărbatul nu a avut curajul să o privească în ochi sau să-i răspundă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI