Video-ul care arată posibilul motiv al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Detaliile s-au aflat abia acum

Video-ul care arată posibilul motiv al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Detaliile s-au aflat abia acum
Simona Halep a divortat oficial de Toni Iuruc

A fost găsit video-ul care arată posibilul motiv al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Divorțul sportivei a șocat pe toată lumea, marea întrebare fiind care este motivul, iar detaliile s-au aflat abia acum. Toate amănuntele interesante, în rândurile de mai jos.

Începe să se contureze motivul despărțirii Simonei Halep de Toni Iuruc. Care este vina antrenorului Patrick Mouratoglou

După ce Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, s-a vorbit foarte mult despre motivele care au dus la ruptură, în contextul în care mariajul lor nu avea nici măcar un an și părea că totul merge bine.

Principala direcție a motivului de divorț a fost dată de faptul că soțul jucătoarei de tenis de 30 de ani se simțea neglijat de către aceasta, fiind mai mereu plecată din țară, la diverse turnee de tenis.

Patrick Mouratoglou nu voia ca Toni Iuruc să fie lângă Simona Halep în turnee

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, ar avea și el partea lui de vină, pentru că a insistat ca sportiva să meargă singură la competiții. Explicația oficială este că fără familie, respectiv soț, Simona Halep se va concentra strict pe tenis.

Astfel, în ultima perioadă sportiva a petrecut mai mult timp cu antrenorul turc de origine greacă decât cu soțul Toni Iuruc. Acest fapt a generat și continuă să genereze bârfe. Astfel, Toni Iuruc ar fi fost foarte gelos.

Simona Halep are un nivel fizic ridicat

De asemenea, acum au ieșit la suprafață noi detalii importante în conturarea cât mai exactă a motivului divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Sportiva a dezvăluit prin intermediul unui video să arate cum reușește să se mențină la un nivel fizic extrem de ridicat, principalul său atu.

Simona Halep făcea antrenamente și acasă

Mai exact, Simona Halep aborda un „regim spartan” chiar și atunci când se afla în timpul liber, transformându-și casa din Snagov, în care locuia alături de Toni Iuruc, într-o mare sală de forță.

Acolo, sportiva lucra ore în șir, după care trecea pe terenul pe care și l-a amenajat, unde își perfecționa jocul. Terenul de tenis din curtea Simonei Halep este o copie a terenului de la US Open.

Toni Iuruc s-ar fi săturat și a renunțat

Astfel, se poate specula că Simona Halep îl neglija cumva pe Toni Iuruc, inclusiv atunci când nu era plecată la diferite turnee.

Ar fi pe undeva de înțeles că omul de afaceri mechedon s-a simțit stingher în această relație și astfel a vrut să-i îi pună punct. Bineînțeles, de comun acord cu Simona Halep.