Motivul pentru care Donald și Ivana Trump au divorțat. Prima soție a fostului președintele american a murit la 73 de ani

Motivul pentru care Donald și Ivana Trump au divorțat. Prima soție a fostului președintele american a murit la 73 de ani
Motivul divorțului dintre Donald și Ivana Trump.

Donald  și Ivana Trump au fost căsătoriți până în anul 1992. Cei doi au trei copii împreună. Cu toate că relația lor părea una care nu poate fi distrusă datorită iubirii dintre cei doi, ceva i-a făcut să meargă pe drumuri separate. Care a fost motivul pentru care au divorțat? Prima soție a fostului președinte controversat a murit recent. Ce detalii au ieșit la iveală din povestea lor de dragoste și ce i-a făcut să se separe?

De ce Donald și Ivana Trump au divorțat: puțini știu motivul real

Ivana Trump a fost una din cele mai faimoase foste soții din America de astăzi. Președintele se află la a treia căsătorie și a avut o viață amoroasă plină de controverse. Mai mult decât atât, din cauza alegerilor din viața personală a fost subiectul bârfelor din lumea întreagă pentru zeci de ani.

Ivana l-a cunoscut pe fostul președinte în timp ce participa la o prezentare de modă de la New York. Cei doi au avut nevoie doar de un an pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Aceștia au făcut trei copii și au devenit rapid unul din cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă.

Se pare că o tensiune dintre parteneri a fost cea care a cauzat despărțirea. Motivul nu este însă unul șocant pentru nimeni. Bărbatul a avut o aventură, iar Ivanei nu i-a plăcut acest lucru deloc, motiv pentru care a hotărât să se despartă de tatăl celor trei copii.

Donald Trump a avut o relație mediatizată intens cu actrița Marla Maples, care avea atunci doar 26 de ani. Cei doi s-au întâlnit în perioada în care bărbatul organiza o petrecere pentru a sărbători publicarea unei cărți. Aventura lor a continuat și a ajuns la scurt timp la urechile tuturor.

Ivana Trump a scris în cartea sa ,Raising Trump’ despre perioada din decembrie 1989, atunci când a confruntat-o pe Maples într-o stațiune de vacanță din Aspen.

,,Am fost în stare de șoc”

„Această tânără blondă s-a apropiat de mine din senin și mi-a spus „Sunt Marla și îți iubesc soțul. Tu?” Am spus „Pierde-te. Îmi iubesc soțul”. A fost nedoamnă, dar am fost în stare de șoc”.

Blondina și-a dat seama chiar în acel moment că mariajul dintre ea și fostul președinte era la final. Chiar afaceristul a făcut aluzie la relația extraconjugală pe care o avea în cadrul unui interviu din anul 1994.

El și-a numit viața de la acel moment un ,,bol de cireșe”. De asemenea, acesta a adăugat: „Afacerea a fost atât de grozavă… o prietenă frumoasă, o soție frumoasă, totul frumos”.

Urmăriți Playtech.ro și pe