VIDEO Pugilistul Patrick Day, în comă după un KO. Sportivul de 27 de ani a primit o lovitură cumplită în timpul meciului

Pugilistul Patrick Day e în comă, după ce a fost făcut KO de Charles Cornwall

Pugilistul american Patrick Day trece prin momente cumplite, după ce a fost făcut KO de compatriotul său Charles Cornwall, într-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Boxerul a primit o lovitură puternică în runda a zecea, a căzut la podea inconștient și a fost transportat în stare gravă la spital.

Pugilistul Patrick Day e în comă, după ce a fost făcut KO de Charles Cornwall

În vârstă de 27 de ani, Patrick Day a urcat în ring, sâmbătă, cu Charles Cornwall, într-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago, la categoria super-welter (categorie semi-mijlocie, cunoscută și sub denumirea de super-greutate medie sau junior). Cei doi sportivi au rezistat în ring până în runda a zecea, când Cornwall i-a prins un croșeu puternic lui Day și l-a trimis la podea. Americanul nu s-a mai putut ridica și a fost transportat în stare gravă la spitalul Norhtwestern Memorial din Chicago.

„Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică. Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului”, a declarat Lou DiBella, organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Acesta nu a precizat de fel de leziuni prezintă pugilistul.

„Vă implorăm, rugați-vă pentru Patrick Day. A fost făcut KO în meciul cu Charles Cornwall și se află în comă în urma leziunii suferite. A fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe în convulsii”, se precizează pe contul de Twitter MMA India.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI