Leonard Doroftei se întoarce în România: „Mă cheamă dorul de casă”

Leonard Doroftei se întoarce în România de sărbători

Leonard Doroftei s-a apucat de antrenorat în Canada, însă mărturisește că îl apasă dorul de România și de oamenii pe care i-a lăsat în urmă în momentul în care a plecat peste Ocean. Fostul campion mondial a anunțat că vrea să își petreacă sărbătorile de iarnă în țara sa natală, alături de familie și de apropiați.

Leonard Doroftei se întoarce în România de sărbători

Fostul pugilist a plecat în Canada în urma problemelor pe care le-a avut cu autoritățile din Ploiești. Chiar dacă a câștigat procesul cu Primăria, Doroftei a fost anunțat că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, unde își deschisese un bar cu banii câștigați din sport. Cel poreclit Moșu și-a mutat afacerea lângă stadionul Ilie Oană, însă nu a mai făcut profit și a fost nevoit să găsească o alternativă. Acum e departe de casă, a slăbit 10 kilograme și îl apasă dorul de locurile natale.

„Nu m-am agățat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă. Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă 10 kilograme jos. Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi bați la antrenamente, îi faci să zică și mulțumesc. O să ținem o ședință și vom alege unde vom pleca. Dacă m-aș întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în brațe și să îi spun că îl iubesc”, a declarat fostul campion mondial pentru un post de televiziune din România.

Leonard Doroftei plănuiește să se întoarcă în România de Crăciun pentru a putea fi alături de cei dragi. Chiar dacă statul român l-a uitat și l-a forțat să plece din țară, Moșu spune că nu ar schimba nimic dacă ar lua-o de la început.

„Vreau să fac sărbătorile acasă alături de prieteni. Mi-am închiriat un apartament aproape de sală, să stea românul liniștit. Dacă aș lua-o de la capăt, nu aș schimba nimic din ce am făcut”, a spus Doroftei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI