VIDEO Prezență nepoftită la sediul PSD, în seara alegerilor. Cine și-a făcut apariția în curtea din Kiseleff

Viorica Dăncilă, susținută de peste 100 de persoane la sediul PSD, înainte de anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obținut doar 33,5% din voturile alegătorilor și a ținut un discurs foarte scurt după ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminică seara, peste o sută de susținători ai social-democraților.

Viorica Dăncilă, susținută de peste 100 de persoane la sediul PSD, înainte de anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale

Social-democrații s-au obișnuit în ultima vreme ca în fața sediului PSD să se adune protestatari care să le reproșeze maniera în care conduc România. Duminică, la ora 19:30, la sediul central al partidului din Bulevardul Kiseleff s-au adunat peste 100 de membri și simpatizanți ai partidului, spre surprinderea PSD-iștilor. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, astfel că mulțimea a reușit să intre în curtea sediului PSD.


S-au fluturat steaguri tricolore și s-a scandat „Dăncilă, Dăncilă!” Oamenii s-au înghesuit pe scările de la intrarea în sediul PSD, dar s-au întors în curte în momentul în care și-au dat seama că nu pot intra toți în clădire. La un moment dat și-a făcut apariția și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta a declarat că nu a venit să cânte prohodul și a precizat că partidul nu trebuie să intre într-o discuție despre „decapitări și cuțite.”

Viorica Dăncilă a obținut 33,5% din voturile românilor, în timp ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a primit 66,5% din voturi și a obținut un nou mandat la Palatul Cotroceni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI